Search

Με Ιορδάνη Κιολείδη στην τεχνική ηγεσία τη νέα σεζόν η Β’ ομάδας της Βιστωνίδας!

Σε ένα δικό της παιδί δίνει την ευκαιρία να κοουτσάρει την Β’ ομάδα του συλλόγου η ομάδα της Βιστωνίδας, με τον Ιορδάνη Κιολείδη να είναι με κάθε επισημότητα ο νέος τεχνικός του νεανικού συνόλου του ΑΟΒ Β’  που τη νέα χρονιά θα αγωνιστεί στην Β’ ΕΠΣ Ξάνθης.

Ο “Κιολε” που ολοκλήρωσε την Α’ φάση του διπλώματος UEFA B’ ήδη έχει πάρει το “βάπτισμα του πυρός” στον σύλλογο καθώς την τελευταία διετία ήταν προπονητής σε τμήματα της Ακαδημίας του ΑΟΒ και πλέον θα έχει την ευκαιρία παράλληλα με τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην Ανδρική ομάδα να προπονεί και να καθοδηγεί τους νεαρούς παίκτες της Β’ ομάδας του συλλόγου, αρκετούς εκ των οποίων τους είχε και στην Κ14 του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΒ αναφέρει:

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει ποδόσφαιρο, παίζει αμερικανικό ποδόσφαιρο και κείμενο

🔵🔴 Ο Αθλητικός Όμιλος Βιστωνίδας συνεχίζοντας τον προγραμματισμό των Ανδρικών τμημάτων του, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή ΙΟΡΔΑΝΗ ΚΙΟΛΕΪΔΗ. Ο νεαρός ταλαντούχος προπονητής μας μετά από διετή θητεία στα τμήματα υποδομής μας, θα ηγηθεί φέτος του Α.Ο. ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ Β’ στο Πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας. Απόφοιτος ΙΕΚ Προπονητικής με ειδικότητα το Ποδόσφαιρο, Βρετανική Πιστοποίηση TQ-LRN (Τraining Qualifications), κάτοχος διπλώματος UEFA C’
και ολοκλήρωση παρακολούθησης πρώτης φάσης UEFA B’. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία με υγεία και δύναμη!⚽️🧿

Share it