Search

Στους ρυθμούς της ιστορικής πρώτης συμμετοχής στην Γ’ Εθνική ο Άρης Πετεινού που δήλωσε συμμετοχή με έδρα το “σπίτι” του!

Με την δήλωση συμμετοχής στην ΕΠΟ ο Άρης Πετεινού με κάθε επισημότητα ετοιμάζεται για την ιστορική πρώτη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η Διοίκηση του Φίλιππου Παραστατίδη ολοκλήρωσε όλες τις διαδικασίες για την δήλωση συμμετοχής της ομάδας, με έδρα φυσικά να δηλώνεται το “σπίτι” της ομάδας στο γήπεδο του Πετεινού το οποίο θα βάλει τα γιορτινά του και με τις μικρές βελτιώσεις που θα γίνουν θα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει όλους τους ξανθιώτες και όχι μόνο φίλους του ποδοσφαίρου τους οποίους θέλουν στο πλευρό τους σε αυτή την ιστορική για τον σύλλογο συγκυρία

Ήδη στον Πετεινό ανεβάζουν ρυθμούς ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας που είναι προγραμματισμένη επίσημα για την Δευτέρα 31 Ιουλίου, το μάζεμα θα ξεκινήσει από την προσεχή εβδομάδα με όλες τις απαραίτητες εξετάσεις που θα υποβληθούν οι παίκτες. Ενώ στον σύλλογο φορτσάρουν και τα μεταγραφικά και μέσα στις επόμενες ημέρες μετά από αυτές των Μελισσόπουλου και Παπαδόπουλου αναμένεται να οριστικοποιηθούν ακόμα 4-5 κινήσεις που είναι στα σκαριά.

Share it