Search

Διπλή ενίσχυση στην γραμμή κρούσης με επιστροφές Αμέτ Ερκάν & Γιώργου Ρουμπιέ για τον Πανθρακικό!

Ενισχύεται εντυπωσιακά στην επιθετική του γραμμή ο Πανθρακικός που αφού διατήρησε Βάσκο και Φουρλατάρα απέκτησε τον Παυλίδη και προσέθεσε ακόμα δύο πολύτιμες λύσεις με την επιστροφή στα “πράσινα” των Αμέτ Ερκάν και Γιώργου Ρουμπιέ

Ο πολύπειρος Αμέτ Ερκάν μετά την περσινή του εντυπωσιακή χρονιά στην ΕΠΣ Ξάνθης με την φανέλα του Φίλιππου Δροσερού, σημείωσε 20 γκολ και αναδείχτηκε δεύτερος σκόρερ, επιστρέφει στον Πανθρακικό για τον ενισχύσει επιθετικά σε μια σεζόν που οι “πράσινοι” στοχεύουν ψηλά. Πολύ σημαντική επιτυχία είναι και η επιστροφή του 24χρονου Γιώργου Ρουμπιέ που έκανε εντυπωσιακή σεζόν πέρσι με την φανέλα της Καβάλας και φέτος επέλεξε να φορέσει ξανά την φανέλα του Πανθρακικού

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις αναφέρουν:

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο και κείμενο

Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αμέτ Ερκάν.

Ο Ερκάν είναι ένας από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές στη Ροδόπη με έφεση στο σκοράρισμα και έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν με την φανέλα του Πανθρακικού συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επιστροφή στη Γ΄ Εθνική!
Μεταξύ άλλων αγωνίστηκε ακόμα Ελπίδα Σαπών, Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, Φιλύρα, ΠΑΟΚ Κοσμίου, Δόξα Γρατινής, Νέο Ρομά, Έβρο Σουφλίου και Εθνικό Αλεξανδρούπολης αλλά και στην ομάδα Regions της ΕΠΣ Θράκης. Πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του Δροσερού, όπου σημείωσε συνολικά 20 τέρματα!
Όπου και αν αγωνίστηκε άφησε το “στίγμα” του και προκάλεσε μεγάλες ζημιές στις άμυνες των αντιπάλων.

Ευχόμαστε στον Ερκάν μία σεζόν γεμάτη υγεία και Πανθρακικές επιτυχίες! #Panthrax #Family #United_We_Stand #United_We_Can

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο και κείμενο που λέει "እ United We Stand United We Can macrOn IKE sPipens EPIRTERO WELCOME BACK ΓΙΩΡΓΟ ΡΟΥΜΠΙΕ!"

Η Διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Ρουμπιέ.

Ο 24χρονος υψηλόσωμος επιθετικός, είναι γνώριμος και αγαπητός στο κοινό της ομάδας από το επιτυχημένο πέρασμα του από την ομάδα μας τη σεζόν 2019-20, όταν και του είχε δοθεί το προσωνύμιο “Ρούμπι-Γκολ”.

Πριν τον Πανθρακικό αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΟ Κοσμίου μέχρι τη Γ’ Εθνική ενώ μετά την ομάδα μας αγωνίστηκε με επιτυχία στην Αλεξανδρούπολη FC και τον ΑΟ Καβάλα αφήνοντας θετικές εντυπώσεις.

Γιώργο καλώς όρισες στην Κομοτηνή και στη μεγάλη Πανθρακική Οικογένεια! Σου ευχόμαστε μια σεζόν γεμάτη υγεία και γκολ! #Panthrax #Family #United_We_Stand #United_We_Can

Δείτε λιγότερα

Share it