Search

Το πρόγραμμα προβολών στον Κινηματογράφο Ηλύσια από 20 έως 26 Ιουλίου

Στον Κινηματογράφο «ΗΛΥΣΙΑ» από την Πέμπτη 20/7 έως και την Τετάρτη 26/7 θα προβληθούν οι τέσσερις παρακάτω ταινίες στην τελευταία κινηματογραφική εβδομάδα για την σεζόν 2022-2023:

 

Συνεχίζεται η Περιπέτεια Δράσης, «Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση: Μέρος Πρώτο» του Κρίστοφερ ΜακΚουάρι (Η Ώρα των Όπλων, JackReacher, Επικίνδυνη Αποστολή: Μυστικό Έθνος, Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση) με τους Τομ Κρουζ, ΧέιλιΆτγουελ, ΒινγκΡέιμς, ΣάιμονΠεγκ, ΡεμπέκαΦέργκιουσον, ΠομΚλεμεντιέφ, Βανέσα Κίρμπι&ΣέιΓουίγκαμ…

Υπόθεση: Στην ταινία «Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση: Μέρος Πρώτο», o EthanHunt και η IMF ομάδα του αναλαμβάνουν την πιο επικίνδυνη αποστολή της καριέρας τους: Πρέπει να εντοπίσουν ένα τρομακτικό νέο όπλο που απειλεί την ανθρωπότητα προτού αυτό πέσει στα λάθος χέρια. Έτσι ξεκινά μια θανάσιμη καταδίωξη ανά την υφήλιο, καθώς ο έλεγχος του μέλλοντος και η μοίρα του κόσμου απειλούνται. Όταν βρεθεί αντιμέτωπος με έναν μυστηριώδη, πανίσχυρο εχθρό, ο Ethan αναγκάζεται να θέσει την επιτυχία της αποστολής πάνω από όλους και όλα, ακόμα και από τις ζωές των ανθρώπων που αγαπά.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Πέμπτη, Κυριακή, Τετάρτη: 19:00, Παρασκευή, Σάββατο, Δευτέρα, Τρίτη: 22:15.

Έρχεται σε Παγκόσμια Πρεμιέρα η πολυαναμενόμενη Κομεντί, «Barbie» τηςΓκρέταΓκέργουιγκ(LadyBird, Μικρές Κυρίες) με τους ΜάργκοτΡόμπι, ΡάιανΓκόσλινγκ, ΑμέρικαΦερέρα, ΚέιτΜακΚίνον, Ίσα Ρέι, Ρέα Πέρλμαν, ΓουίλΦέρελ, Μάικλ Σέρα, ΑριάναΓκρίνμπλατ, ΆναΚρούζΚέινι, Τζέιμι Δημητρίου, ΝίκολαΚόκλαν, Ρίτου Άρια, ΈλενΜίρεν, ΝτούαΛίπα& Τζον Σένα…

Υπόθεση: Η ζωή στον κόσμο της Barbie, απαιτεί να είστε το απόλυτα τέλειο πλάσμα, περιτριγυρισμένο από ένα απόλυτα τέλειο περιβάλλον. Εκτός βέβαια, αν βιώνετε μιαβαθιά, υπαρξιακή κρίση. Ή είστε ένας Κεν. Η βραβευμένη με Όσκαρ σκηνοθέτης και συγγραφέας, ΓκρέταΓκέργουιγκ (LittleWomen και LadyBird) σκηνοθέτησε τη Barbie βάσει του σεναρίου που έγραψε η ίδια, μαζί με τον προτεινόμενο για ΌσκαρΝόαΜπάουμπαχ (MarriageStory και TheSquidandtheWhale), και άντλησε την έμπνευσή της από τη διάσημη κούκλα Barbie, της Mattel.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Πέμπτη, Κυριακή, Τετάρτη: 22:15, Παρασκευή, Σάββατο, Δευτέρα, Τρίτη: 19:45.

 

Ξανά μαζί μας η ταινία Κινουμένων Σχεδίων, «Στο Στοιχείο τους» του Πίτερ Σον (Ο Καλόσαυρος) με τους ΚλέλιαΑνδριολάτου, Ορέστη Χαλκιά, Άλκη Ζερβό, Μυρτώ Αλικάκη, Βίβιαν Κοντομάρη, Παναγιώτα Βλαντή, Γιώργο Τσουμάνη, ΚώσταΦιλίππογλου, Μαρία Ζερβού, Ντίνο Σούτη, Χρήστο Θάνο & Τίτο Γρηγορόπουλο στην μεταγλωττισμένη έκδοση

Υπόθεση: Μια νέα πρωτότυπη ταινία που μεταφέρει τους θεατές σε ένα ξεχωριστό μέρος που ονομάζεται Πόλη των Στοιχείων, όπου σε αυτή ζουν και εργάζονται πολλά στοιχεία. Το trailer μας παρουσιάζει κάθε στοιχείο, τον αέρα, τη γη, το νερό και τη φωτιά και τι τα ξεχωρίζει σύμφωνα με τη Φλόγα, μια έξυπνη και φλογερή γυναίκα που δεν έφευγε πότε μακριά από το σπίτι της, στη Φάιαρ Τάουν. Στην ταινία όμως βγαίνει επιτέλους από τo «στοιχείο» της για να εξερευνήσει αυτόν τον θεαματικό κόσμο που γεννήθηκε από τη φαντασία των δημιουργών της Pixar και σχεδιάστηκε ειδικά για μία μοναδική εμπειρία στη μεγάλη οθόνη. Η Πόλη των Στοιχείων εμπνέεται από μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο και αγκαλιάζει τη συνεισφορά που έχει η κάθε κοινότητα των διαφορετικών στοιχείων σε αυτή, από γιγάντια κτίρια σαν πεύκα και ουρανοξύστες με καταρράκτες έως ένα γήπεδο σε σχήμα ανεμοστρόβιλου με το όνομα Το Στάδιο του Κυκλώνα.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Παρασκευή, Σάββατο, Τρίτη: 17:30.

Ενώ συνεχίζεται και η Οικογενειακή Κωμωδία, «Το Άλλο με τον Τοτό, το Ξέρεις;»τουΠασκάλ Μπουρντιό(Για Όνομα του Θεού) μετουςΓκαβρίλΝταρτεβέλ, Αν Μαριβέν, Γκιγιόμ Ντε Τονκεντέκ, ΡαμζίΜπεντιά, Ντανιέλ Πρεβό, Ζαν-Φρανσουά Καϊρέ, ΠολίνΚλεμάν& τους Μιχάλη Αποσκίτη, Μυρτώ Ναούμ, Κώστα Αποστολίδη, Τάκη Σακελλαρίου, Άρτεμης Ματαφιά, Θανάση Μαυρογιάννη, Κατερίνα Βουρλάκη, Βαγγέλη Χαλκιαδάκη, Τάσο Νταπαντά, Ελένη Μπίκου& Φρύνη Δήμου στην μεταγλωττισμένη έκδοση

Υπόθεση: Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει αυτή την φράση; Με πόσα ανέκδοτα για τον Τοτό, δεν έχουμε ξεκαρδιστεί ως παιδιά; Ήρθε λοιπόν η ώρα, να τον γνωρίσουμε καλύτερα. Στο σχολείο, ο Τοτό είναι ο καλύτερος στο να κάνει τους φίλους του να γελούν με τις τρέλες του, στο να παρακολουθεί στο μάθημα, όχι και τόσο!  Όπως στο σχολείο, έτσι και στο σπίτι, τα αστεία του Τοτό συχνά καταλήγουν σε καταστροφή… Η τελευταία; Ένα τεράστιο γλυπτό πέφτει κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης που διοργανώνει το αφεντικό του πατέρα του! Όλοι αμέσως υποπτεύονται τον γνωστό μας κατεργάρη, όμως αυτή τη φορά, ο Τοτό επιμένει ότι είναι αθώος και αρνείται να κατηγορηθεί για κάτι που δεν έκανε. Όταν κανείς δε φαίνεται διατεθειμένος να τον πιστέψει, ο Τοτό αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του: μαζί με τους καλύτερους φίλους του, θα ερευνήσει την υπόθεση και θα βρει τον πραγματικό ένοχο για να αποκαταστήσει το όνομά του! Μια απίστευτη περιπέτεια μόλις ξεκίνησε… Ο πιο αξιαγάπητος …άτακτος, για πρώτη φορά ολοζώντανος στη μεγάλη οθόνη.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Κυριακή, Τετάρτη: 17:00.

Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα Προβολών& τις Προσεχώς ταινίες μέσω της ιστοσελίδας μας ilisia.gr, κάνοντας «Like» στην σελίδα μας στο Facebookή ακολουθώντας μας σεInstagram,YouTube&TikTok.

Share it