Search

“Κόλπο γκρόσο” με Κωνσταντίνο Τυριάκη για τον Παύλο Μελά Κουτσού που έπιασε μεταγραφικό “9αρι”!

Την 9η μεταγραφή του μετά από αυτές των Ανδρέα Σαμαρά, Νίκο Σεβδίλη, Κώστα Μίλκογλου, Πέτρο Σεβδίλη, Γιώργο Μπιζάνη, Παντελή Τσαπατώλη, Κυριάκο Αβερόπουλο και Βασίλη Σιδηρά πραγματοποίησε ο Παύλος Μελάς Κουτσού κάνοντας δικό του και τον Κωνσταντίνο Τυριάκη από την Ελπίδα Γενισέας.

Ακόμα μια κίνηση ενός πολλά υποσχόμενου ξανθιώτη ποδοσφαιριστή από τον κινητικό αυτή την μεταγραφική περίοδο Παύλο Μελά, καταφέρνοντας μάλιστα να πείσει τον γεννημένο στις 17 Αυγούστου του 2004 αμυντικό(παίζει βέβαια με την ίδια άνεση και ως εξάρι) παρά τις προτάσεις που είχε τόσο από ομάδες της Γ’ Εθνικής αλλά και από άλλες ομάδες της ΕΠΣ Ξάνθης αλλά και της γειτονικής Καβάλας.

Άλλωστε ο Τυριάκης που αναδείχτηκε από τις Ακαδημίες του Άρη Πετεινού προτού πάρει μεταγραφή στον ΑΟΞ οπού αγωνίστηκε στα τμήματα Κ15, Κ17 και Κ19 στην Super League με πολύ καλές εμφανίσεις ενώ πέρσι ξεχώρισε με την παρουσία του στην Ελπίδα Γενισέας. Να σημειώσουμε πως ο φιλόδοξος Παύλος Μελάς δεν μένει εκεί καθώς αναμένονται ακόμα 1-2 κινήσεις για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

Καλοσωρίζουμε στην ομάδα μας τον Κωνσταντίνο Τυριάκη.Γεννημένος στις 17/8/2004 αγωνίστηκε ως στόπερ από μικρή ηλικία στις ακαδημίες του Άρη Πετεινού και στην συνέχεια στα Κ-15 Κ-17 Κ-19 του ΑΟΞ και την σεζόν που πέρασε στην Γενισέα. Καλώς όρισες Κώστα

Share it