Search

Έτοιμος να φορέσει την φανέλα της Καβάλας ο Κοσμάς Γκέκας!

Παίκτης του ΑΟΚ πρέπει να θεωρείται ο Κοσμάς Γκέκας, με τις ανακοινώσεις μόνο να μένουν για να ολοκληρωθεί μια πολύ σημαντική κίνηση για τους “αργοναύτες” με την απόκτηση του Κοζανίτη φορ που προέρχεται από μια εντυπωσιακή χρονιά με 17 γκολ στον Απόλλωνα Παραλιμνίου

Ο Γκέκας που πέρσι αποχώρησε μετά από μια γεμάτη οκταετία στον Άρη Αβάτου για να φορέσει την φανέλα του Απόλλωνα Παραλιμνίου οπού έκανε εντυπωσιακά πράγματα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας. Οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις αλλά και η σταθερή παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια στον 1ο όμιλο έφεραν την πολύ δελεαστική πρόταση της πολύ φιλόδοξης Καβάλας που μόνο στόχο έχει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και άνοδο στην Super League 2.

Όπως αναφέρει το Proininews.gr ο Κοσμάς Γκέκας έχει συμφωνήσει σε όλα με την διοίκηση της Καβάλας με μόνο τις ανακοινώσεις να μένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Να σημειώσουμε πως ο ΑΟΚ δεν σταματά εδώ καθώς αναμένεται να προχωρήσει σε νέα κίνηση με…άρωμα Ξάνθης με παίκτη που έχει κάνει εντυπωσιακά πράγματα τα τελευταία δύο χρόνια.

Share it