Search

Επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του και γίνεται η 7η μεταγραφή του ΑΟΞ ο Χρήστος Σπυριδωνίδης!

Μετά την απόκτηση των Αντώνη Χαριτίδη, Παναγιώτη Αραμπατζή, Αδάμ Ανηπαρόπουλο, Βασίλη Λαζαρίδη, Μιχάλη Μαλαδένη και Θοδωρή Κατσαούνη ο ΑΟΞ ολοκλήρωσε και την 7η μεταγραφή του και 5η επιστροφή παίκτη που θα φορέσει ξανά την φανέλα με τον Δημόκριτο στο στήθος

Ο λόγος για τον Χρήστο Σπυριδωνίδη η μεταγραφή του οποίου πέρα από την παιχτική σημασία έχει ιδιαίτερη αξία μια και μιλάμε για ένα παιδί που ήταν και είναι οπαδός της ομάδας. Ο “Σπύρι” είναι γεννημένος στις 18/1 του 2001, μετά από ένα χρόνο στην Ακαδημία του Ορφέα από την ηλικία των 7 έως και τα 14 φόρεσε την φανέλα της Ακαδημίας της Βιστωνίδας απ’ όπου και πήρε μεταγραφή στον ΑΟΞ φορώντας την φανέλα των Κ15, Κ17(έφτασε μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος της Super League 1) και της Κ19 του συλλόγου, συνολικά έπαιξε στα τμήματα υποδομής του συλλόγου 5 χρόνια με εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ακολούθως λόγω σπουδών μεταπήδησε στον “ΑΣ Νταηλάκη” στην Καστοριά, την περίοδο του COVID όντας στην Ξάνθη πήρε μεταγραφή στον Άρη Αβάτου προτού επιστρέψει στην Καστοριά και τον τελευταίο χρόνο να επιστρέψει ξανά στην πόλη του για να φορέσει την φανέλα του Αετού Γοργόνας απ’ όπου και τον αποκτά ο ΑΟΞ

Ο “Σπύρι” είναι από τους πρώτους παίκτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΑΟΞ για την επανεκκίνηση του συλλόγου από την Β’ ΕΠΣ Ξάνθης, και είναι είναι σίγουρο πως πέρα από την δεδομένη μεσοεπιθετική ποιότητα του θα δίνει το κάτι παραπάνω και ως οπαδός του ΑΟΞ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΞ αναφέρει:

Ο Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χρήστου Σπυριδωνίδη.

Γεννημένος στις 18/06/2001, ο Ξανθιώτης μεσοεπιθετικός αποτελεί γνήσιο ποδοσφαιρικό τέκνο των ακαδημιών της ομάδας μας καθώς αγωνίστηκε με επιτυχία στα συγκροτήματα Κ-15 , Κ-17 και Κ-20.

Ξεκίνησε την πορεία του από τις ακαδημίες των ομάδων Ορφέα Ξάνθης και ΑΟ Βιστωνίδας. Μετά τον ΑΟΞ και τις υποδομές του, συνέχισε στο Νταηλάκη Καστοριάς (πραγματοποίησε δυο θητείες στην Μακεδονική πόλη) ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Άρη Αβάτου και Αετό Γοργόνας.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον αθλητή και υγεία στην σκληρή προσπάθεια που θα ακολουθήσει .

Share it