Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Στα χνάρια του πατέρα του ο Μιχάλης Μαλαδένης που είναι η πέμπτη μεταγραφή του ΑΟΞ!

Συνεχίζεται με δυναμικό τρόπο η ενίσχυση του ΑΟΞ που επισημοποίησε την πέμπτη μεταγραφή του, αποκτώντας μετά τους Αντώνη Χαριτίδη, Παναγιώτη Αραμπατζή, Αδάμ Ανηπαρόπουλο, Βασίλη Λαζαρίδη και το 25χρονο μεσοεπιθετικό Μιχάλη Μαλαδένη με ελεύθερη μεταγραφή από τον Απόλλωνα Ξάνθης.

Ο Μιχάλης, γιος του σπουδαίου βετεράνου ποδοσφαιριστή του ΑΟΞ και νυν προπονητή της ομάδας Χρήστου, θα φορέσει για πρώτη φορά την φανέλα με την οποία μεγαλούργησε ο πατέρας του πριν την μεγάλη μεταγραφή στην ΑΕΚ. Και αν μη τι άλλο με την ποιότητα του θα προσθέσει σημαντικά στοιχεία στην μεσοεπιθετική γραμμή του ΑΟΞ που αναμένεται να πετάει “φωτιές” καθώς πέρα από τους ήδη γνωστούς αναμένονται ακόμη 5-6 παίκτες που θα δώσουν κι άλλη δυναμική στον σύλλογο

Ο Μιχάλης Μαλαδένης ξεκίνησε σε ηλικία 13 ετών στην Ακαδημία των Ελπίδων ΠΑΟΚ Ξάνθης στην οποία αγωνίστηκε μέχρι τα 17, εν συνεχεία έκανε το βήμα στο ανδρικό πρωτάθλημα φορώντας την φανέλα των Άρη Πετεινού, Κεσσάνη Ερασμίου, ΑΕ Ξάνθης και ακολούθησε η μεγάλη πορεία του στην Ασπίδα Ξάνθης στην οποία αγωνίστηκε για 5 χρόνια με την οποία μάλιστα πανηγύρισε πρωτάθλημα και συμμετοχή στην Γ’ Εθνική. Το τελευταίο εξάμηνο φόρεσε την φανέλα του Απόλλωνα Ξάνθης με τον οποίο ολοκλήρωσε την σεζόν στην 2η θέση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΞ αναφέρει:

Ο Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης ανακοινώνει την απόκτηση του Μιχάλη Μαλαδένη.

Ο ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος 23/02/1998 και αγωνίζεται στις δυο πλευρές των εξτρέμ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΟΚ και ακολούθως σε Άρη Πετεινού, Κεσσάνη Ερασμίου, ΑΕ Ξάνθης και εν συνεχεία για πέντε χρόνια προσέφερε τα μέγιστα στην Ασπίδα. Το τελευταίο εξάμηνο έπαιξε στον Απόλλων Ξάνθης , την διοίκηση του οποίου ευχαριστούμε εκ νέου για την συνεργασία μετά την απόκτηση και του Αδάμ Ανηπαρόπουλου.

Ο Οργανισμός εύχεται καλή επιτυχία στον Μιχάλη και όλοι μας με πάθος να προσπαθήσουμε σκληρά για την επίτευξη των στόχων μας !

Share it