Search

Με Ψεμματά και Κοτόπουλο στην “φαρέτρα” του και στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Άρης Αβάτου!

Στην ανανέωση ακόμα δύο σημαντικών ποδοσφαιριστών του προχώρησε ο Άρης Αβάτου, που γνωστοποίησε πως και τη νέα χρονιά θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής οι Γιώργος Ψεμματάς και Νεκτάριος Κοτόπουλος

Αμφότεροι ιδιαίτερα κομβικοί για τον σύλλογο, άλλωστε μιλάμε και για τα δύο μοναδικά παιδιά της ομάδας που κατάγονται από το Άβατο, με τον εκ των αρχηγών Γιώργο Ψεμματά να είναι ιδιαίτερα καθοριστικός όποτε τον χρειάστηκε η ομάδα του. Ο Νεκτάριος Κοτόπουλος αν και στάθηκε αρκετά άτυχος πέρσι καθώς ταλαιπωρήθηκε αρκετά με τραυματισμό όποτε αγωνίστηκε έδειξε πως με αυτόν υγιή ο Άρης έχει ένα πολύ σημαντικό “όπλο” στην φαρέτρα του καθώς η ποιότητα του η δεινότητα στο σκοράρισμα είναι δεδομένη.

Χειροποίητα σουβλάκια, κεφτεδάκια όλα στα κάρβουνα.
Ο καλύτερος πατσάς στην πόλη κάθε μέρα από 08:00 έως 12:00.
Για τηλεφωνικές παραγγελίες: 6972602804, 2541078897

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη Αβάτου αναφέρει:

Όταν μιλάμε για αριστερό πόδι όλοι όσοι ασχολούνται με το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχουν στο μυαλό τους έναν μόνο παίχτη.
Αυτός είναι ο Γιώργος Ψεμματάς που με έναν μοναδικό τρόπο στέλνει κάθε φορά συστημένη την μπάλα στους συμπαίχτες του και αυτοί πλέον έχουν εύκολο έργο στη συνέχεια.
Ο Γιώργος που βρίσκεται μαζί μας από το 2017 δεν θα μπορούσε να λείψει στο δυναμικό μας ξεκίνημα και ευχόμαστε υγεία, καλή αγωνιστική χρονιά και τους στόχους που έχει βάλει στο μυαλό του να τους εκπληρώσει.
Καλή χρονιά !
Ένας ποδοσφαιριστής με σπάνιο ταλέντο αλλά και άτυχος στο μεγαλύτερο μέρος της ποδοσφαιρικής του καριέρας.
Οι ευκαιρίες είναι για να δίνονται, ο ποδοσφαιριστής να τις παίρνει και να αποδεικνύει ότι είναι υψηλού επιπέδου.
Ο Νεκτάριος Κοτόπουλος θα είναι και φέτος μαζί μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και όλοι μας ευχόμαστε υγεία, επιτυχίες και πολλά γκολ.

Πάμε γερά, Νεκτάριε!

Share it