Search

ΕΠΣ Έβρου: Στην Β’ κατηγορία θα συμμετάσχει ο Ακρίτας Ορμενίου!

Στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου θα λάβει τελικά μέρος ο πρωταθλητής του Βορείου ομίλου της περσινής σεζόν Ακρίτας Ορμενίου.

Μετά από ομόφωνη απόφαση της διοίκησης, η ομάδα δεν θα παίξει στην Α’ κατηγορία στην οποία και προβιβάστηκε έτσι ώστε όπως αναφέρει και στην σχετική ανακοίνωση ο πρόεδρος Βασίλης Βασιλειάδης, να μπει σε ρίσκο η επιβίωση της.

Παράλληλα, στην ίδια ανακοίνωση ο Ακρίτας αποχαιρετά τους Γοδόση και Καπουσούζη που συνεχίζουν στον Άρδα Καστανεών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ακρίτα:

Καθώς η έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν δεν απέχει και πολύ πλέον, μετά από ομόφωνη απόφαση της διοίκησης αποφασίστηκε ότι η ομάδα μας θα αγωνίζεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας.

Μια απόφαση που πάρθηκε με γνώμονα τα αγωνιστικα και οικονομικα δεδομένα που επικρατούν και με σύνεση ωστε να μη ρισκάρουμε με καμία περίπτωση την επιβίωση της ομάδας μας.

Έτσι προχωράμε το μεταγραφικό σχεδιασμό μας με πολύ καλό ρυθμό, ήδη έχει ανακοινωθεί η πρώτη μας μεταγραφή και το αμέσως επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και οι επόμενες που έχουν ήδη κλεισει.

Στόχος να γίνει ένα αναγκαστικο αλλά και αναγκαίο rebuilding στο ρόστερ κρατώντας όμως βασικά κομμάτια της περσινής πετυχημένης ομάδας, και παράλληλα να κρατήσουμε το επίπεδο της ομαδας στα συνηθισμένα υψηλά στάνταρ της.

Σε αυτό το σημείο θέλουμε να αποχαιρετισουμε δύο δικά μας παιδιά, τους Γιάννης Καπουσούζης και Νίκος Γοδόσης , που μετά από μια πενταετία στην ομάδα μας κάνουν το επόμενο βήμα και του χρόνου θα αγωνίζονται στην Α κατηγορία με τη φανέλα του Αρδα Καστανεων. Ήρθαν σε εμάς πιτσιρίκια, και φεύγουν πρωταθλητές έτοιμοι για να ανέβουν επίπεδο. Δώσανε και πήρανε πράγματα, μεγαλώσανε και εξελίχθηκανε και μαζί τους ανέβηκε κι όλη η ομαδα. Μέσα από αυτή τη διαδικασία δημιουργήθηκαν δεσμοί τοσο ισχυροί που θα τους κουβαλάμε για μια ζωή.

Παλικάρια μας, όλη η οικογένεια του Ακρίτα, η δική σας ποδοσφαιρικη οικογένεια, σας εύχεται να έχετε απλά και μόνο την υγεία σας και η επιτυχία σας είναι δεδομένη….εις το επανιδείν

Share it