Search

Ο Σάκης Σκουλής αντικαταστάτης του Σάκη Τσιπλακίδη στον πάγκο της νεοφώτιστης Δύναμης Αμαράντων

Την έναρξη της συνεργασίας της με έναν από τους καλύτερους προπονητές της Ροδόπης ανακοίνωσε η Δύναμη Αμαράντων.

Συγκεκριμένα η νεοφώτιστη ομάδα έφτασε σε συμφωνία με τον Σάκη Σκουλή προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της. Ο έμπειρος κόουτς μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Πανθρακικό από το πόστο του τεχνικού διευθυντή, επανέρχεται στους πάγκους για λογαριασμό της Δύναμης, με στόχο μια αξιόλογη πορεία.

Ο Σάκης Σκουλής έρχεται να αντικαταστήσει τον συνονόματο του Σάκη Τσιπλακίδη, ο οποίος την περσινή σεζόν, στην επανεμφάνιση των Αμαράντων στα γήπεδα, τα οδήγησε άμεσα στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣ Θράκης και την άνοδο στην Α’ κατηγορία, παίζοντας ταυτόχρονο αξιόλογο ποδόσφαιρο.

Μπορεί να είναι εικόνα 12 άτομα και κείμενο

Η αποχαιρετηστήρια ανακοίνωση του Πανθρακικού στον Σάκη Σκουλή:

“H Διοίκηση του Πανθρακικού ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή Σάκη Σκουλή!

Ο Σάκης, είναι ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα από όποιο πόστο του έχει ζητηθεί, είναι πάντα ένας πιστός στρατιώτης του συλλόγου και πολύ καλός φίλος του Αντιπροέδρου του Συλλόγου κ. Γιώτη Ξενοδοχίδη!
Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στο σύλλογο μας και γνωρίζει καλά πως η πόρτα της ομάδας είναι πάντα ανοιχτή για αυτόν!”

Tο αντίο της Δύναμης Αμαράντων στον Σάκη Τσιπλακίδη:

“Η Διοίκηση ΔΥΝΑΜΗ ΑΜΑΡΑΝΤΩΝ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Σάκη Τσιπλακίδη, τον οποίο ευχαριστεί συγχαρεί για την σημαντική προσφορά του και εύχεται καλή επιτυχία στην καριέρα του.”

Και το καλοσώρισμα της Δύναμης Αμαράντων στον Σάκη Σκουλή:

“Η Διοίκηση της Δύναμη Αμαράντων είναι σε ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή κ. Σάκη Σκούλη.

Ως ποδοσφαιριστής ο Σάκης Σκουλής έχει αγωνιστεί σε ΑΕΚ Κομοτηνής, ΠΑΟΚ Κοσμίου, Πανθρακικό στην Δ’ Εθνική, Αναγέννηση Κολινδρού στην Β’ Εθνική, Βαρβασιακό Χίου στην Γ’ Εθνική και Ορφέα Κομοτηνής.
Την προπονητική του καριέρα την ξεκίνησε στον Πανθρακικό που αγωνίζονταν στο Β’ τοπικό και κατάφερε να τον ανεβάσει δύο κατηγορίες, στην Α’ ΕΠΣ Θράκης και στην Δ’ Εθνική. Ακολούθησαν οι Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων τον οποίο ανέβασε στην Δ’ εθνική και ο Αστέρας Αιγείρου.
Το 2015 ανέλαβε την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου με την οποία κατέκτησε το κύπελλο της ΕΠΣ Θράκης την πρώτη χρονιά και το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ’ Εθνική την δεύτερη χρονιά.
Το 2019 ήταν προπονητής στον Ορφέα Ξυλαγανής.
Τέλος άνηκε στο πόστο του τεχνικού διευθυντή του Πανθρακικού που έχει προσφέρει στο σύλλογο τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής.Ο Σάκης Σκουλής είχε αναλάβει το scouting στις αναμετρήσεις της Γ Εθνικής.
Το Δ.Σ της ομάδας καλωσορίζει τον Σάκη Σκούλη και του εύχεται κάθε επιτυχία.”

Share it