Search

Με ιδιαίτερη σημασία η πρώτη μεταγραφή ενόψει Γ’ Εθνικής για τον Άρη Πετεινού που απέκτησε Νίκο Μελισσόπουλο!

Την πρώτη μεταγραφή του ενόψει της ιστορικής συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πραγματοποίησε ο Άρης Πετεινού που επισημοποίησε την απόκτηση του Νίκου Μελισσόπουλου με ελεύθερη μεταγραφή από τον Ορφέα Ξάνθης

Μια μεταγραφή που δούλεψαν αρκετά οι ιθύνοντες του Άρη καθώς από την στιγμή που εξασφαλίστηκε η άνοδος στην Γ’ Εθνική, όπως πληροφορείται το SA, επισημοποιήσαν την πρόταση τους ώστε ο “Μέλι” μετά απο 12χρόνια να φορέσει ξανά την φανέλα του Άρη Πετεινού. Ο Νίκος Μελισσόπουλος με καριέρα στα τμήματα Υποδομής των Ολυμπιακού Λεύκης και του ΑΟΞ, αγωνίστηκε με εντυπωσιακές σεζόν σε Αστέρα Μαγικού και την Γ’ Εθνική με γεμάτες σεζόν με την φανέλα των Νέστο Χρυσούπολης, Άρη Αβάτου και Ορφέα Ξάνθης(δύο θητείες) ζώντας μεγάλες στιγμές με κορυφαία την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου με τον Ορφέα.

Πλέον πιο έμπειρος ο “Μέλι” θα αποτελέσει την…αιχμή του δόρατος της επιθετικής γραμμής του Άρη Πετεινού, που ετοιμάζει για ακόμα δύο χτυπήματα με “κιτρινόμαυρο” φόντο.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

Ο Άρης Πετεινού με ικανοποίηση ανακοινώνει την πρώτη του μεταγραφή στην Γ! Εθνική, κατηγορία στην οποία θα καταγράψουμε την παρθενική μας ιστορική συμμετοχή.
Ο Νίκος Μελισσόπουλος μετά από δώδεκα χρόνια επιστρέφει στην ομάδα μας έχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στην κατηγορία παίζοντας ως βασικός όπου αγωνίστηκε.
Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Λεύκης και ακολούθως αγωνίστηκε κατά σειρά στην ομάδα μας και στους Αστέρα Μαγικού, Άρη Αβάτου ενώ τα τελευταία χρόνια προσέφερε τα μέγιστα
στον Ορφέα Ξάνθης.
Νίκο καλώς ήρθες στην ομάδα μας ! #arispeteinou🐓⚽🐓 #newentry #transfer

Share it