Search

Έκκληση για οικονομική βοήθεια από τον Εθνικό για να μπορέσει η ομάδα βόλεϊ να παίξει στην Pre League

Έκκληση προς την τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης και την τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς και τους βουλευτές, απευθύνει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Αιτία τα χρέη που έχουν δημιουργηθεί και τα οποία δυσκολεύουν την προσπάθεια του συλλόγου να στηρίξει το τμήμα βόλεϊ έτσι ώστε η ανδρική ομάδα να λάβει μέρος στην Pre League, κατηγορία στην οποία ανέβηκε πέρυσι και αναμένεται να παίξει φέτος.

Υπενθυμίζεται πως όπως έγινε γνωστό στην προηγούμενη συνέντευξη Τύπου την περασμένη εβδομάδα, τα χρέη αυτά που προέρχονται από διεκδικήσεις πρώην προέδρων ΤΑΑ του Εθνικού και συγκεκριμένα των Γιώργου Γεωργιάδη, Γιάννη Τζίμα, της οικογένειας του εκλιπόντα Αντώνη Χατζησταύρου, αλλά και του προπονητή Σάκη Μουστακίδη, καθώς και του Γιώργου Τσιρτσίδη και είχαν ως συνέπεια να κατασχεθούν οι λογαριασμοί του συλλόγου.

Όπως εξήγησε η έφορος του τμήματος βόλεϊ του Εθνικού, αυτό που προβληματίζει την ίδια, τους συνεργάτες της αλλά και την διοίκηση του Συλλόγου, είναι για ποιον λόγο οι διεκδικήσεις χρημάτων από προηγούμενα έτη, γίνονται τώρα που η ομάδα θα παίξει σε υψηλότερη κατηγορία. Επιπρόσθετα είπε πως το ποσό που απαιτείται για να μπορέσει η ομάδα να ανταπεξέλθει τη νέα σεζόν στην Pre League είναι 87 χιλιάδες ευρώ.

Τον λόγο πήρε και ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Πασιάς ο οποίος αναφέρθηκε στις επιχορηγήσεις που έρχονται στον σύλλογο από τον Δήμο εξηγώντας πως λαμβάνει χώρα η εν λόγω διαδικασία, σημειώνοντας παράλληλα ότι όσοι διεκδικούν χρήματα από τον σύλλογο θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει κάποια κάνουλα που ρέει το χρήμα αλλά πως όσοι είναι στον Εθνικό βάζουν από την τσέπη τους χρήματα.

Από πλευράς των παικτών μίλησε ο Θωμάς Δημητριάδης, ενώ στο θέμα αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Εθνικού Αυγερινός Μεσινέζης.

Share it