Search

Έβρος: Κατέληξε ο 57χρονος που παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε Τούρκος μετά από διαπληκτισμό για την σειρά στο Τελωνείο Κήπων

Δεν άντεξε και εξέπνευσε ο 57χρονος αγρότης που είχε μεταφερθεί βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, μετά το περιστατικό στο Τελωνείο Κήπων.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο άτυχος άνδρας, ζήτησε από οδηγούς στην σειρά του Τελωνείου να του επιτρέψουν να περάσει για να στρίψει αριστερά στην παρακαμπτήριο για το χωριό του. Ακολούθησε διαπληκτισμός του 57χρονου με τους οδηγούς, που είχε σαν αποτέλεσμα να περάσει αυτοκίνητο πάνω από το σώμα του για να προχωρήσει, αδιαφορώντας και προκαλώντας του βαριά τραύματα ιδιαίτερα στο κεφάλι.

Η Αστυνομία σύμφωνα με μαρτυρίες, συνέλαβε 33χρονο Τούρκο μετανάστη, κάτοικο Γαλλίας, ο οποίος επέστρεφε με άδεια στην πατρίδα του για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Ο 33χρονος Τούρκος μετανάστης αρνείται κάθε κατηγορία.

Ο κ. Χρυσόστομος Ρήγας, ξάδελφος του 57χρονου, εξηγεί στο protothema.gr πως οι δύο άνδρες τσακώθηκαν στην ουρά έξω από το τελωνείο και στη συνέχεια ο δράστης τον χτύπησε με ένα λοστό στο κεφάλι και τον πάτησε με το αυτοκίνητό του.

«Τον σκότωσαν, τον χάσαμε τον άνθρωπό μας. Στην αρχή, ήταν μέσα στο χώρο του τελωνείου και μετά βγήκε για να έρθει πίσω στο χωριό.

Μπλόκαρε στην Εγνατία, μπήκε ανάμεσα στις νταλίκες και δεν τον άφηναν να βγει. Οι συνοριοφύλακες που ήταν εκεί δεν ήξεραν τι να κάνουν και τον άφησαν αβοήθητο.

Κατέβηκε ο άλλος από το αμάξι, κάτι του είπε και μετά τον ‘καθάρισε’ με το λοστό στο κεφάλι του. Τον χτύπησε με δύναμη. Και μετά πέρασε με το αμάξι από πάνω του», λέει ο συγγενής του Έλληνα οδηγού, με καταγωγή από το χωριό Γεμιστή Φερών.

Το αυτοκίνητο του 33χρονου Τούρκου, κάτοικου Γαλλίας, κατασχέθηκε ενώ ο ίδιος αναμένεται να οδηγηθεί το πρωί της Τρίτης ενώπιον του Ανακριτή Αλεξανδρούπολης.

Share it