Search

Με το δίδυμο της ανόδου στο τιμόνι θα πορευτεί και στην Γ’ Εθνική ο Άρης Πετεινού!

Στους ρυθμούς της ιστορικής πρώτης συμμετοχής της ομάδας στην Γ’ Εθνική κινούνται άπαντες στον Άρη Πετεινού με τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν που είναι γεμάτη προκλήσεις να ξεκινά.

Πρώτη κιόλας κίνηση της ενισχυμένης Διοίκησης του Άρη Πετεινού είναι να διατηρήσει  το τεχνικό δίδυμο που οδήγησε τον σύλλογο στο δεύτερο διαδοχικό πρωτάθλημα Α’ ΕΠΣ Ξάνθης και την άνοδο στην Γ’ Εθνικη κατακτώντας την δεύτερη θέση στην διαδικασία των μπαράζ ανόδου.

Ο λόγος για τον άνθρωπο που το όνομα του είναι απόλυτα συνυφασμένο με τον σύλλογο, με τον Τάσο Νεοφυτίδη που είναι στην άκρη του πάγκου του Άρη εδώ και μια δεκαετία έχοντας ζήσει όλες τις μεγάλες στιγμές(είτε εύκολες είτε δύσκολες) του συλλόγου από την άνοδο από την Β’ ΕΠΣ  στην Α’ και στην τρομερή διετία με δύο συνεχόμενες κατακτήσεις πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣ την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης, την συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας αλλά και πλέον και στην Γ’ Εθνική. Άλλωστε ο Τάσος Νεοφυτίδης είναι ένας από τους μακροβιότερους προπονητές σε πάγκο ομάδες σε όλη την Περιφέρεια ΑΜ-Θ.

Στο πλευρό του θα είναι και τη νέα χρονιά ο πολλά υποσχόμενος νεαρός προπονητής, Στράτος Κυρανούδης που αν και μόλις 23 έχει ενθουσιάσει άπαντες στον Άρη με τις γνώσεις και ακόμα περισσότερο με την εργατικότητα και τις υψηλές φιλοδοξίες του. Ο Καβαλιώτης προπονητής είναι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και κάτοχος διπλώματος UEFA B. Η ομάδα του Άρη στάθηκε “τυχερή” καθώς βρέθηκε στην Ξάνθη για την στρατιωτική του θητεία και έτσι το συνδύασε ερχόμενος σε επαφή με τους ιθύνοντες του Άρη Πετεινού που έκαναν διάνα προσθέτοντας τον στο τεχνικό τιμ της ομάδας. Έχει περάσει ως προπονητής σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής και αναλυτής την χρονιά 2021/22 στην Κ14. Την σεζόν 2021-2022 ήταν προπονητής στο Ατσάλι Αρχοντικών της Α ΕΠΣ Θράκης με την οποία κατάλαβε την καλύτερη θέση στην ιστορία της ομάδας. Ενώ από τον Ιανουάριου του 2023 προστέθηκε στο τεχνικό τιμ του Άρη ως βοηθός του Τάσου Νεοφυτίδη, γυμναστής αλλά και αναλυτής βάζοντας και αυτός σημαντικό λιθαράκι στην πορεία ανόδου της ομάδας του Πετεινού

Share it