Search

Σοβαρός κίνδυνος να μην παίξει η ομάδα βόλεϊ του Εθνικού στην Pre League λόγω δικαστικών αποφάσεων (+video)

«Μπλόκο» στην συμμετοχή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην Pre League μετά την άνοδο του κατακτώντας το πρωτάθλημα στον Βορρά της Α2 ανδρών, βάζουν δικαστικές αποφάσεις που προέκυψαν πρόσφατα. 

Οι αποφάσεις αυτές αφορούν οικονομικές διεκδικήσεις, κυρίως από διοικούντες παλαιότερων ετών, προς τον Σύλλογο και της παρούσας Διοίκησης. Μεταξύ αυτών και η διεκδίκηση του πρώην προπονητή της ομάδας βόλεϊ Σάκη Μουστακίδη.

Ειδικότερα και όπως έγινε γνωστό διά στόματος του προέδρου του ΜΓΣ Εθνικός Αυγερινού Μεσινέζη, το απόγευμα της Τετάρτης 5 Ιουλίου σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε στο Επιμελητήριο Έβρου στην Αλεξανδρούπολη, ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΑ Γιώργος Γεωργιάδης δικαιώθηκε στα δικαστήρια για ποσό των 53.000 ευρώ (μαζί με τους φόρους) και κινήθηκαν οι διαδικασίες για κατάσχεση (πάγωμα) των λογαριασμών του συλλόγου. Η κατάσχεση αυτή είναι σε ισχύ με αποτέλεσμα ο Εθνικός να αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.

Επίσης, υπήρξε δικαίωση του Γιώργου Τσιρτσίδη (διοικούντα της ΓΕ Αλεξανδρούπολης) για αγωγή για το ποσό των 15.000 ευρώ από δάνειο. Ακόμη υπάρχει αγωγή από τον πρώην πρόεδρο του ΤΑΑ Γιάννη Τζίμα που διεκδικεί το ποσό των 123.476 ευρώ για ταμειακές διευκολύνσεις για την περίοδο 2013-14. Η υπόθεση δεν έχει τελεσιδικήσει και βρίσκεται στις δικαστικές αίθουσες.

Την ίδια ώρα «τρέχουν» και άλλες υποθέσεις. Πιο συγκεκριμένα, οι κληρονόμοι του εκλιπόντα προέδρου του ΤΑΑ Αντώνη Χατζησταύρου, διεκδικούν 41.000 ευρώ με την υπόθεση να βρίσκεται στις δικαστικές αίθουσες και να μην έχει τελεσιδικήσει ακόμα, ενώ ο Σάκης Μουστακίδης διεκδικεί 4.350 ευρώ, με την απόφαση για την υπόθεση να μην έχει ληφθεί ακόμη από την δικαιοσύνη.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Εθνικού Αυγερινός Μεσινέζης, όλα τα παραπάνω κάνουν δύσκολο το έργο του Εθνικού για συμμετοχή στην Pre League, ωστόσο σημείωσε ότι η κεντρική διοίκηση θα στηρίξει το τμήμα βόλεϊ, αλλά και γενικότερα τον Σύλλογο με όλες της τις δυνάμεις παρά τις εξελίξεις αυτές. Επίσης πρόσθεσε ότι κατά την θητεία της διοίκησης του, δεν έχει δημιουργηθεί ούτε ένα ευρώ χρέος.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη Τύπου παρακάτω:

Βίντεο: Γιώτα Τσικάκη

Share it