Search

Επιστολή διαμαρτυρίας του Μητροπολίτη Ξάνθης για σχόλιο του Γ. Παπαδάκη και αποκατάσταση της αλήθειας!

Επιστολή διαμαρτυρίας για την αποκατάσταση της αλήθειας σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 έστειλε ο Μητροπολίτης Ξάνθης για σχόλιο που έγινε στην εκπομπή της Δευτέρας.

Ο Μητροπολίτης Ξάνθης έγραψε προς το δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη:

Αγαπητέ κ. Παπαδάκη,
Στην σημερινή (3.7.2023) εκπομπή σας ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ σε συζήτησή σας με τον επικεφαλής του πολιτικού κόμματος “Νίκη” κ. Δημήτριο Νατσιό του απευθύνατε επί λέξει την εξής ερώτηση: “σας εκφράζει αυτό που είπε ο Μητροπολίτης Ξάνθης, αν δεν κάνω λάθος, ο οποίος είπε ότι ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ τις γυναίκες που ντύνονται σαν άνδρες;”.

Σας ενημερώνουμε ότι ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ και ότι ο Μητροπολίτης Ξάνθης ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΛΩΣΗ.

Δυστυχώς συζήτησή σας αυτή έχει αναπαραχθεί από διάφορες ιστοσελίδες (π.χ. Νατσιός): «Υπάρχει το δικαίωμα αγέννητου παιδιού – Να προβάλλουμε τον θεσμό της οικογένειας» και το όνομα του Σεβασμιωτάτου εκτίθεται για μία ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ δήλωση, η οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ την οποία εσείς χρησιμοποιήσατε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΑΣ ΕΚΠΟΜΠΗ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Η απάντηση του Γιώργου Παπαδάκη, όπως αναφέρει η σχετική  ανάρτηση της Μητρόπολης στις 04-07-2023 ήταν “ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ Γ.ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ”

Share it