Search

Νέο ηχηρό χτύπημα με Πέτρο Σαρηγιαννίδη για τον Άρη Πηγών που εντυπωσιάζει με τις κινήσεις του!

Πεισμωμένος μετά την περσινή δεύτερη θέση να φτάσει στην “πηγή” και αυτή την φορά να πιεί…νερό είναι άπαντες στην ομάδα του Άρη Πηγών που μετά τις ανανεώσεις βασικών παικτών ξεκίνησαν εντυπωσιακό ντεμαράζ μεταγραφών προκαλώντας αίσθηση με τις κινήσεις του.

Άλλωστε μεταγραφές όπως αυτή του Τάσου Φραγκούλη με γεμάτες παραστάσεις σε Εθνικές κατηγορίες με τις φανέλες των Πανθρακικού, Νέστου Χρυσούπολη και μέχρι πρότινος της Δόξας Δράμας δείχνουν την πρόθεση της Διοίκησης του Άρη Πηγών που δεν σταμάτησε εκεί αποκτώντας τους έμπειρους Μιχάλη Μπαντάνη, Σπύρου Τσάκωνα, Κυριάκου Βουζουλίδη και Βασίλη Ζαρκαντζά αλλά και τον βενιαμίν Κυριάκου Σαββαίδη.

Αίσθηση όμως προκάλεσε και η τελευταία, για την ώρα, μεταγραφή του Άρη που έντυσε στα “κιτρινόμαυρα” τον πολύπειρο ξανθιώτη μεσοεπιθετικό, Πέτρο Σαρηγιαννίδη που μετά από μια εξαιρετική σεζόν με την φανέλα του Απόλλωνα Χρυσοχωρίου φορά ξανά φανέλα Άρη όχι όμως αυτή του Αβάτου με την οποία είχε εντυπωσιακές χρονιές αλλά αυτή των Πηγών τους οποίους θέλει να βοηθήσει στον μεγάλο τους στόχο.

Η ανακοίνωση της μεταγραφής του Πέτρου Σαρηγιαννίδη αναφέρει: “Αναμφισβήτητα συγκαταλέγεται στους κορυφαίους που δίνουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο ώστε να πετύχουν τον στόχο της ομάδας που αγωνίζονται!!Η αξία του γνωστή.. ΠΕΤΡΟ ΣΑΡΙΓΙΑΝΝΙΔΗ καλώς ήρθες στον Άρη Πηγών!!”

Share it