Search

Έπιασε μεταγραφικό καρέ με την απόκτηση ακόμα ενός πρωταθλητή ο Παύλος Μελάς Κουτσού!

Πριν καν ανοίξει επίσημα η κατάθεση δελτίων για την θερινή μεταγραφική περίοδο ήδη ο Παύλος Μελάς Κουτσού ανακοίνωσε την τέταρτη μεταγραφική του κίνηση και μετά τους Ανδρέα Σαμαρά, Νίκο και Πέτρο Σεβδίλη(θυμηθείτε ΕΔΩ) έντυσε στα χρώματα του και τον Κωνσταντίνο Μίλκογλου.

Ο 17χρονος ταλαντούχος επιθετικός που προέρχεται από μια εξαιρετική διετία με την φανέλα του Άρη Πετεινού με εντυπωσιακές εμφανίσεις με την ομάδα Β’ του συλλόγου με την οποία αναδείχτηκε πρωταθλητής στην Γ’ ΕΠΣ, ενώ είχε και αρκετές συμμετοχής στην πρώτη ομάδα του συλλόγου με την οποία πανηγύρισε ντάμπλ πέρσι και πρωτάθλημα Α’ ΕΠΣ φέτος στην πορεία της ομάδας του Πετεινού προς την Γ’ Εθνική.

Η ομάδα του Χρήστου Σαμαρά ενισχύεται δυναμικά και με την προσθήκη Μίλκογλου δυναμώνει την επιθετική γραμμή του Παύλου Μελά που δεν σταματά εδώ και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να προχωρήσει και σε άλλες αρκετά δυνατές κινήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον Κωνσταντίνο Μιλκογλου!
Γεννημένος στις 17-12-2006, αγωνίζεται στο κέντρο και ως φορ, ξεκίνησε 3 χρονών από την ακαδημία Ελπίδες ΠΑΟΚ, στην συνέχεια για ένα χρόνο στον Ηρακλή Ζυγού και τα τελευταία 5 χρόνια στον Άρη Πετεινού! Καλώς ήρθες!!!

Share it