Search

Με Αλβέρτη, Πρέλεβιτς και Χαριστέα η 2η Αθλητική Γιορτή Μπάσκετ στην Κομοτηνή

Η τελετή λήξης της 2ης Αθλητικής Γιορτής Μπάσκετ στη Ροδόπη πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου ΓΕΛ Κομοτηνής το απόγευμα της Πέμπτης 29 Ιουνίου με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης. Πριν την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας τίμησε τον αντιπεριφερειάρχη Νίκο Τσαλικίδη δωρίζοντας μία μπάλα μπάσκετ με τις υπογραφές όλων των παικτών. Την μπάλα παρέδωσε ο βετεράνος μπασκετμπολίστας Φραγκίσκος Αλβέρτης.

Ν. Τσαλικίδης: «Εύχομαι να συνεχίσουμε τις γιορτές για τον αθλητισμό και την υγεία μας»

«Είναι μία αθλητική γιορτή που συνδυάζει το αθλητικό πνεύμα, το μπάσκετ και τα παιδιά μας. Το προηγούμενο τριήμερο μας έμειναν ανεξίτηλες στη μνήμη οι δράσεις και τα παιχνίδια» ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης και ευχαρίστησε στη συνέχεια τον Μητροπολίτη Μαρωνείας & Κομοτηνής κκ Παντελεήμονα για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων στις κατασκηνώσεις της Μαρώνειας και για την πολύτιμη συμβολή και υποστήριξή του, καθώς και όλους τους συμμετέχοντες.

Ειδική μνεία έκανε επίσης για τον εμβληματικό προπονητή του ΓΑΣ και της Εθνικής Παίδων Κυριάκο Ταξιλδάρη, ο οποίος αποκόμισε το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου που είχε γεμίσει το κλειστό. «Εύχομαι να συνεχίσουμε τις γιορτές για τον αθλητισμό και την υγεία μας» είπε καταλυτικά.

Αλβέρτης, Πρέλεβιτς, Γιαννουζάκος και Χαριστέας χάρισαν ωραίες αθλητικές στιγμές

Η ομάδα Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών της Ελλάδας και της Κομοτηνής σε έναν φιλικό αγώνα «γιορτή» χάρηκαν το μπάσκετ με την παρουσία σπουδαίων αθλητών όπως ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο Μπάνε Πρέλεβιτς και ο Γιώργος Γιαννουζάκος. Ενώ το ενδιαφέρον των μικρών παιδιών κέρδισε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Άγγελος Χαριστέας, ο οποίος έπαιξε μπάσκετ με τη φανέλα της Ελλάδας. Στα τυπικά του αγώνα, η πρώτη περίοδος τελείωσε με το σκορ στο 21-16 υπέρ των Βετράνων της Ελλάδας, στη δεύτερη περίοδο το σκορ ήταν 47-36, ενώ τρίτη και τέταρτη έκλεισαν με 53-48 και 74-59 αντίστοιχα.

Η 2η Αθλητική Γιορτή Μπάσκετ στη Ροδόπη διοργανώθηκε με την υποστήριξη της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής του ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας, του Συνδέσμου Βετεράνων & Ερασιτεχνών Καλαθοσφαίρισης Κομοτηνής και των Αθλητικών Συλλόγων της πόλης «ΓΑΣ» και «Άτλαντα». Το ραντεβού για την επόμενη χρονιά έδωσε ο αντιπεριφερειάρχης μετά τις βραβεύσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες-βετεράνους αθλητές, ενώ η βραδιά έκλεισε εκτός παρκέ στη ταβέρνα «Λαδόκολλα» στο κέντρο της πόλης.

Πηγή: xronos.gr

Share it