Search

Η Ξάνθη κάνει θεσμό το Grand Slam στη Θράκη

Με θέα τον ιστορικό πύργο του ρολογιού στην πλατεία Δημοκρατίας στην Ξάνθη θα διεξαχθεί από 6 έως 9 Ιουλίου το XANTHI GRAND SLAM, το δεύτερο μεγάλο τουρνουά για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ 2023.

Η πόλη της Θράκης μπήκε στο χάρτη του ελληνικού μπιτς βόλεϊ το καλοκαίρι του 2022 και φέτος η διοργάνωση επιστρέφει αναβαθμισμένη με στόχο να γίνει θεσμός, έχοντας και νέο φορέα στο πλευρό της, καθώς εκτός από τον Δήμο Ξάνθης συμμετέχει και η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην διοργάνωση.

Με μια πλούσια ιστορία στον χώρο του βόλεϊ, η Ξάνθη έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν μεγάλες διοργανώσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο και από το 2022 έχει επενδύσει στο μπιτς βόλεϊ, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό περιβάλλον για τους συμμετέχοντες και τους θεατές. Το εντυπωσιακό στήσιμο του γηπέδου με φόντο το «μεγάλο ρολόι» και η παρουσία των καλύτερων ομάδων της Ελλάδας, δημιουργούν τις ιδανικές προϋποθέσεις για ένα τετραήμερο γιορτή του αθλήματος για όλους όσοι βρεθούν στη Ξάνθη.

Το πρώτο… ανεπίσημο σερβίς του XANTHI GRAND SLAM θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο Ξάνθης το μεσημέρι της Πέμπτης (6/7, 13.00) με την συνέντευξη Τύπου, παρουσία εκπροσώπων των συνδιοργανωτών (ΕΟΠΕ, Δήμος Ξάνθης, Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας-Θράκης), χορηγών, καθώς και αθλητών και αθλητριών που θα λάβουν μέρος στην διοργάνωση.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται απευθείας στην Ε.Ο.ΠΕ. (δείτε κανονισμούς διοργάνωσης ΕΔΩ) και ολοκληρώνονται την Δευτέρα 3 Ιουλίου στις 14.00, με περιορισμένο αριθμό συμμετοχών, καθώς όλα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στο κεντρικό γήπεδο στην πλατεία Δημοκρατίας.

Share it