Search

Ανανεώσεων συνέχεια στον Πανθρακικό, και τη νέα σεζόν στα “πράσινα” Κωσταρέλης & Σαπνάρας!

Σε ακόμα δύο ανανεώσεις παικτών που προσέφεραν τα μέγιστα την περσινή αγωνιστική περίοδο προχώρησε ο Πανθρακικός που διατηρεί στον σύλλογο τον Κομοτηναίο Λάμπρο Κωσταρέλη και τον αμυντικό από τα Σιάτιστα Χρήστο Σαπνάρα

Αμφότεροι διέγραψαν μια εξαιρετική περσινή σεζόν με τον Κωσταρέλη να μετρά 20 συμμετοχές και τον Σαπνάρα μία περισσότερη έχοντας σκοράρει και ένα τέρμα. Αν μη τι άλλο η ομάδα της Κομοτηνής δείχνει πως στοχεύει να διατηρήσει σημαντικό κομμάτι του περσινού ρόστερ και με την προσθήκη 4-5 παικτών πρώτης γραμμής να δημιουργήσει ένα άκρως ανταγωνιστικό και δυνατό σύνολο για να πρωταγωνιστήσει στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν

Αναλυτικά τα δύο δελτία τύπου των “πράσινων”:

Η Διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Λάμπρο Κωσταρέλη.
Ο Λάμπρος αποτελεί γέννημα θρέμμα του συλλόγου μας συμβάλλοντας τα μέγιστα στην εξαιρετική φετινή πορεία του Πανθρακικού στη Γ’ Εθνική όντας κυρίαρχος στη μεσαία γραμμή!

Η Διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Σαπνάρα!
Ο “Σαπ” συνέβαλε τα μέγιστα στην εξαιρετική φετινή πορεία του Πανθρακικού στη Γ’ Εθνική δείχνοντας εντός γηπέδου την ποιότητα του αποτελώντας βράχο στην αμυντική γραμμή του Πανθρακικού!

Share it