Search

Υπερπρωταθλήτρια ΑΜ-Θ η Κ14 του ΠΑΟΚ Κομοτηνής υπό τις οδηγίες του Χρήστου Μαλαδένη που εξελίσσεται συνεχώς!

Υπερ-κούπωση έπαθε η Κ14 του ΠΑΟΚ Κομοτηνής που μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κ14 της ΕΠΣ Θράκης αναδείχτηκε πρωταθλήτρια και στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης κατακτώντας τον τίτλο στο 1ο Περιφερειακό πρωτάθλημα που έγινε στην Κομοτηνή

Οι πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ Κομοτηνής υπό τις οδηγίες του σπουδαίου βετεράνου ποδοσφαιριστή μεταξύ άλλων Ξάνθης, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Πανθρακικού πραγματοποιήσαν εντυπωσιακές εμφανίσεις καθ’ όλη την σεζόν με τις οποίες επιβραβεύτηκαν με διπλή πρωτιά που δείχνει και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον σύλλογο.

Το ρόστερ των πρωταθλητών ΕΠΣ Θράκης και Περιφέρειας ΑΜ-Θ στην κατηγορία Κ14 αποτελούταν από τους: Καμπούρη, Καλπακίδη, Τριανταφυλλίδη, Ταχά, Βουνάτσο, Ζαφειριάδη, Αντωνίου, Σκουλαίρηδη, Βουτσά, Τσιλιγγίρη, Κοτσίδη, Αργυριάδη, Γεωργαντά, Τσινά και Ρίζο.

Φυσικά σημαντικό ρόλο σε όλη αυτή την πορεία έπαιξε ο προπονητής της ομάδας, Χρήστος Μαλαδένης που με την εργατικότητα που τον διακατέχει και την πολύ μεγάλη εμπειρία του έβγαλε στους παίκτες της Κ14 του ΠΑΟΚ τον καλύτερο τους εαυτό και με την αυτοπεποίθηση που έβγαζαν στο γήπεδο να δείχνουν πως έχουν αποκτήσει μέταλλο πρωταθλητή.

Ο σπουδαίος βετεράνος ποδοσφαιριστής με μεγάλη καριέρα σε Ξάνθη, ΑΕΚ, Πανθρακικό και ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται ιδιαίτερα έντονα ως προπονητής Ακαδημιών έχοντας εργαστεί στις Ελπίδες Ξάνθης, στην Κ13 του ΑΟΞ ενώ από το καλοκαίρι είναι μέλος του προπονητικού τιμ των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ Κομοτηνής ενώ έχει εργαστεί και ως σκάουτερ των Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ.. Ως προπονητής Ανδρικής ομάδας της ΕΠΣ Ξάνθης έχει εργαστεί σε Κεσσάνη Ερασμίου, ΑΕ Ξάνθης και την περσινή σεζόν σε αυτή του Απόλλωνα Ξάνθης με τον οποίο ολοκλήρωσε την σεζόν στην Α’ κατηγορία στην 2η θέση του πρωταθλήματος

Βέβαια ο Χρήστος Μαλαδένης δεν μένει εκεί και ήδη κάνει προσπάθειες για να ανέβει ακόμα πιο μεγάλα σκαλοπάτια, με το πρώτο βήμα είναι η εγγραφή του στην σχολή UEFA B’ που θα γίνει τον Ιούλιο σε Κομοτηνή και Καβάλα. Ξεκάθαρος στόχος φυσικά να έχει πλέον το δίπλωμα για να του ανοίξει ο δρόμος για κάτι παραπάνω, με τον ίδιο να είναι πανέτοιμος να διαχειριστεί οποιοδήποτε πλάνο τριετίας αλλά και πιο μακροπρόθεσμα. Και πλέον έχοντας πάρει με το καλό το πτυχίο να μπορεί ανενόχλητος να εξελίσσεται συνεχώς προπονητικά και παράλληλα να συνεχίσει να προσφέρει μεταφέροντας την εμπειρία και τις γνώσεις του στους ποδοσφαιριστές που θα έχει στην διάθεση του.

 

Share it