Search

“Στοπ” στα σενάρια για αναδιάρθρωση έβαλε η Ε.Ε. της ΕΠΟ που επικύρωσε τις βαθμολογίες της Γ’ Εθνικής!

Στο τοπικό πρωτάθλημα θα αγωνίζονται οι ομάδες που υποβιβάσθηκαν από την Γ΄ Εθνική, ανάμεσα τους και οι Ορφέας Ξάνθης και Αλεξανδρούπολης,  μετά την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, απέρριψε κάθε αίτημα ομάδων ή ΕΠΣ περί αναδιάρθρωσης της Γ΄ Εθνικής, και όπως σημειώνει το soccerplus  επικυρώθηκαν και οι βαθμολογικοί πίνακες σε κάθε όμιλο.  Σημειώνεται ότι τόσο βάσει νόμου, όσο και βάσει κανονισμών ΕΠΟ η αναδιάρθρωση των κατηγοριών δύναται να ισχύει από τη μεθεπόμενη και όχι από την αμέσως επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Να σημειώσουμε πως η Εκτελεστική Επιτροπή απέρριψε το αίτημα Ε.Π.Σ. Μακεδονίας για αύξηση ομίλων και μη υποβιβασμό ομάδων αλλά και των είκοσι ομάδων που αγωνίστηκαν στη Γ’ Εθνική και ζήτησαν να μην υποβιβαστεί κανένα σωματείο όπως και των Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής και Ε.Π.Σ. Καστοριάς που ζήτησαν να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα ως χειρότερη έκτη.

Έτσι πλέον όπως αποφασίστηκε πάμε με βάση την προκήρυξη και το πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής σεζόν θα διεξαχθεί σε 4 ομίλους των 18 ομάδων

Share it