Search

Στον “αέρα” η νέα ιστοσελίδα του ΑΟΞ με δυνατότητες εγγραφής νέων μελών στον Ερασιτέχνη αλλά και στην Ακαδημία του συλλόγου!

Με σταθερά βήματα συνεχίζει να υλοποιεί αυτά που υποσχέθηκε η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟΞ, με την ιστοσελίδα της ομάδας να βρίσκεται πλέον στον “αέρα”.

Δίνοντας την δυνατότητα σε όσους είναι ήδη μέλη της ομάδας να επισημοποιήσουν την εγγραφή τους και να ενημερώνονται για όλα τα νέα, αλλά και σε όλους όσους ζούνε μακριά και δεν έχουν την δυνατότητα να βρεθούν να βρεθούν οι ίδιοι να προχωρήσουν την εγγραφή τους ηλεκτρονικά. Παράλληλα υπάρχει φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και για τις ακαδημίες του συλλόγου όπου από εκεί θα μπορέσετε να κάνετε την αίτηση σας όσοι γονείς επιθυμείτε τα παιδιά σας να ενταχθούν στον ΑΟΞ.

Η σχετική ενημέρωση της ομάδας αναφέρει:

Αγαπητοί μας φίλοι,
Στον αέρα είναι πλέον η επίσημη σελίδα της αγαπημένης μας ομάδας.
Απαραίτητες διευκρινίσεις :
👉 Όσοι έχετε κάνει εγγραφή ως μέλος στο κατάστημα “Σπάρτακοι 82” , μπαίνετε στην κατηγορία “My AOX ” και δημιουργείτε λογαριασμό.
Στη συνέχεια στην καρτέλα στοιχεία λογαριασμού βάζετε το ονοματεπώνυμο σας και αφού σας ταυτοποιήσουμε ως εγγεγραμμένο μέλος θα ενημερώσουμε την πλατφόρμα ότι η συνδρομή σας είναι ενεργή.
👉Υπάρχει φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις ακαδημίες του συλλόγου μας όπου από εκεί θα μπορέσετε να κάνετε την αίτηση σας όσοι γονείς επιθυμείτε τα παιδιά σας να ενταχθούν στον ΑΟΞ.
👉Προστέθηκαν δυο τρόποι ηλεκτρονικής πληρωμής για την ηλεκτρονική εγγραφή σας ως μέλη στο AOX SHOP . Ο πρώτος είναι με κάρτα μέσω Stripe και ο δεύτερος με απευθείας κατάθεση χρημάτων e-banking σε λογαριασμό Πειραιώς.
❤️🔴⚪ Περιηγηθείτε στην σελίδα μας και να είστε σίγουροι πως θα εμπλουτιστεί με ακόμα περισσότερο…ΑΟΞ !

Share it