Search

Πήρε θέση για θέμα προπονητή, στελέχωση και Ακαδημίες ο Πρόεδρος του Πανθρακικού Μπάμπης Σάκαρης!

Με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του Πανθρακικού στα social media ο Πρόεδρος των “πράσινων”, Μπάμπης Σάκαρης πήρε θέση σχετικά με διάφορες φήμες τόσο για το θέμα του προπονητή , το πως θα στελεχωθεί το επιτελείο και το ρόστερ της ομάδας αλλά και την Ακαδημία του συλλόγου.

Αναλυτικά:

Μετά από την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών για τις εξελίξεις στην ομάδα μας τοποθετήθηκε ο προεδρος του Πανθρακικού κ. Μπάμπης Σακάρης.
“Ο προγραμματισμός της νέας σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει. Προτεραιότητα μας είναι η επιλογή του προπονητή. Έχουμε μιλήσει με τον κ. Γκέκα, όπως έχει διαρρεύσει και στο διαδίκτυο αλλά και με δύο ακόμα αξιόλογους και καταρτισμένους προπονητές και το Σάββατο το Διοικητικό Συμβούλιο σύσσωμο θα αποφασίσει τον προπονητή του Πανθρακικού για την αγωνιστική περίοδο 2023/24.
Στη συνέχεια, κατόπιν υποδείξεων του προπονητή και του επιτελείου του, θα προχωρήσουμε στη στελέχωση του ρόστερ με προτεραιότητα στις ανανεώσεις.
Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί και ο νέος τεχνικός Διευθυντής των ακαδημιών μας, με στόχο τη συνέχιση της ανοδικής πορείας και της περαιτέρω αξιοποίησης του προπονητικού μας κέντρου. Η ανάπτυξη των Ακαδημιών ήταν και είναι το μεγάλο μας «στοίχημα» και η βασική μας προτεραιότητα.
Για αυτό άλλωστε και ως γνωστόν καταθέσαμε αίτηση συμμετοχής της U15 και U17 στην Super League 1″.

Share it