Search

Με σημαντικά μηνύματα η συνάντηση για την στελέχωση της Κ15 του ΑΟΞ: “Σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με ανοιχτές τις πόρτες για τους ποδοσφαιριστές μας”(+pics)

Με σημαντικό ενδιαφέρον από γονείς πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Le Chalet με τον Τεχνικό Διευθυντή του ΑΟΞ, Νίκο Κεχαγιά να παρουσιάζει στους γονείς που έδωσαν το παρών το πλάνο για την στελέχωση της Κ15 και τα δεδομένα για την συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα Κ15 της Super League 1

Ο κ. Κεχαγιάς αναφέρθηκε στις συζητήσεις που έχουν γίνει με την Λίγκα και τα πολύ αισιόδοξα μηνύματα για την συμμετοχή της ομάδας, ενώ έδωσε ιδιαίτερη μνεία στους στόχος και το πλάνο της δημιουργίας τονίζοντας μάλιστα πως “οποίος παίκτης του ΑΟΞ έχει πρόταση από ομάδες που συμμετέχουν σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα έχει ανοιχτή την πόρτα και τις ευχές του συλλόγου για να αποχωρήσει καθώς πάνω από όλα είναι ο αθλητής”

Πολύ θετική εντύπωση έκανε στους γονείς πως η μηνιαία συνδρομή μόνο για την Κ15 θα είναι στα 50ευρώ στην οποία περιλαμβάνεται η πλήρης ενδυμασία και ο εξοπλισμός για τους αθλητές, τα μεταφορικά τους για τα εκτός έδρας παιχνίδια στην Σούπερ Λίγκα 1 ενώ στην τιμή υπάρχει και φροντιστής που θα τους παρέχει ότι χρειάζονται για την εξυπηρέτηση τους αλλά και οι γιατρός και φυσιοθεραπευτής.

Στην ενημέρωση της ξανθιώτικης ομάδας αναφέρονται τα εξής:

” “Σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με ανοιχτές τις πόρτες για τους ποδοσφαιριστές μας !”
Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση του τεχνικού διευθυντή Νίκου Κεχαγιά στους γονείς των ποδοσφαιριστών σχετικά με το ενδιαφέρον του ΑΟΞ για την συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα 1 για το τμήμα Κ-15.
👉 Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα για τον ΑΟΞ που αφορά την συμμετοχή στο πρωτάθλημα Κ-15 είναι το ανταγωνιστικό περιβάλλον με αντιπάλους ομάδες που δημιουργούν ατμόσφαιρα εξέλιξης στους αθλητές μας.
👉Μέσα σε αυτό το ανταγωνιστικό περιβάλλον, οποίος παίκτης του ΑΟΞ έχει πρόταση από ομάδες που συμμετέχουν σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα έχει ανοιχτή την πόρτα και τις ευχές του συλλόγου για να αποχωρήσει καθώς πάνω από όλα είναι ο αθλητής !
👉Η μηνιαία συνδρομή των 50€ περιλαμβάνει πλήρης ενδυμασία και εξοπλισμό για τους αθλητές και τα μεταφορικά τους για τα εκτός έδρας παιχνίδια στην Σούπερ Λίγκα 1 ενώ στην τιμή υπάρχει και φροντιστής που θα τους παρέχει ότι χρειάζονται για την εξυπηρέτηση τους.
👉Ο ΑΟΞ έχει καταθέσει την σχετική αίτηση συμμετοχής και αναμένει την έγκριση της Σούπερ Λίγκα 1 από το συμβούλιο της.
👉Στην συνάντηση παραβρέθηκαν οι κ.κ Μπουναρτζής Ηλίας ( γραμματέας) και Παύλος Δάγκας ( ταμίας) όπως και ο Κώστας Τσαλίκης, γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Ευχαριστούμε τους γονείς για την παρουσία τους ! Τα καλύτερα έρχονται με υπομονή !”

 

Share it