Search

Ο Βιν Ντίζελ… έπαιξε πραγματικά το σπίτι του!

Ο σταρ των ταινιών δράσης «τζόγαρε» το 2013 το σπίτι του σε μία μέτρια κινηματογραφική επιτυχία!

Μπορεί ο Βιν Ντίζελ να έχει συμμετάσχει σε ορισμένες από τις πιο «block-buster» ταινίες του Χόλιγουντ, όπως το «Fast & Furious», «XXX» και «η Διάσωση του στρατιώτη Ράιαν», ωστόσο, μία είναι η ταινία που «στιγμάτισε» τον ίδιο περισσότερο κι αυτό γιατί κόντεψε να χάσει το σπίτι του!

Ειδικότερα, από το 2000 και μετά βγήκε στους κινηματογράφους η τριλογία ταινιών επιστημονικής φαντασίας με τίτλο «Τα χρονικά του σκότους», με εκείνον να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Παρά το ότι τελικά το franchise είναι ενεργό μέχρι σήμερα, διαθέτοντας επίσης τη δική του σειρά με κόμικ και video game, δεν έκανε ποτέ την επιτυχία για την οποία προοριζόταν..

Διαβάστε επίσης: Οι Stoiximan Προσφορές που θα βρεις στην γνωστή στοιχηματική!

Συγκεκριμένα, κατά τα γυρίσματα της 3η ταινίας της τριλογίας, «Riddick», προέκυψαν ζητήματα χρηματοδότησης, καθώς κανένα μεγάλο στούντιο δε συμμετείχε στην παραγωγή. Έτσι, ο ηθοποιός αναγκάστηκε να βάλει ως υποθήκη το σπίτι του για να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα! Όπερ και εγένετο! Η ταινία ολοκληρώθηκε μέσα σε 47 ημέρες με τον συνολικό απολογισμό εσόδων από το box office να φτάνει στα $98.3 εκ., αρκετά χαμηλότερα από άλλες επιτυχίες του Ντίζελ, υψηλότερα, όμως, από τη δεύτερη ταινία, που κρίθηκε αποτυχημένη.

Την «παρτίδα» έσωσαν οι πωλήσεις DVD, αλλά και η προσθήκη των ταινιών στο Netflix, γεγονός που οδήγησε τους επικεφαλής του franchise στη δημιουργία μίας 4ης ταινίας («Riddick: Furya»), η οποία ξεκίνησε να ετοιμάζεται από το 2014 και δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.

Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr

Share it