Search

Εντυπωσίασε η Τελική Φάση Ενόργανης Γυμναστικής Παμπαίδων-Παγκορασίδων Β’ Περιφέρειας στην Αλεξανδρούπολη

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή περισσότερων από 250 αθλητών και αθλητριών ολοκληρώθηκε η Τελική Φάση Ενόργανης Γυμναστικής Παμπαίδων-Παγκορασίδων της Β’ Περιφέρειας που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο Μιχάλης Παρασκευόπουλος στην Αλεξανδρούπολη.

Στους αγώνες συμμετείχαν περισσότεροι από 250 αθλητές και αθλήτριες και οι συνοδοί τους από τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία, την Ήπειρο και τη Θράκη που είχαν την ευκαιρία παράλληλα με τη συμμετοχή τους στους αγώνες να βιώσουν τη θρακιώτικη φιλοξενία και να γνωρίσουν την Αλεξανδρούπολη και τους ανθρώπους της.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετείχαν στους αγώνες διαγωνίστηκαν στα ολοκαίνουρια ολυμπιακών προδιαγραφών όργανα ενόργανης γυμναστικής που προμηθεύτηκε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και πλέον είναι στη διάθεση των τοπικών συλλόγων για τις καθημερινές τους προπονήσεις, αναβαθμίζοντας έτσι και βελτιώνοντας σε μεγάλο βαθμό τις συνθήκες προπόνησής τους.

Τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Εθελοντισμού, Παιδείας και Νεολαίας Θεόδωρος Βουρδόλης, στους οποίους απένειμαν πλακέτες, εκ μέρους του Πρόεδρου της Ε.Γ.Ο. Αθανάσιου Σταθόπουλου, ο Β’ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Υψηλών Επιδόσεων Ενόργανης Γυμναστικής Αβραάμ Σαπρανίδης και ο Έφορος Υλικού και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ανάπτυξης & Αγώνων Ενόργανης Γυμναστικής Δημήτρης Τσεγκέλης, απευθύνοντας εκ νέου τις ευχαριστίες του κ. Σταθόπουλου προς τον κ. Ζαμπούκη και τον Δήμο Αλεξανδρούπολης για τη δωρεά ενός πλήρους σετ οργάνων αξίας 170.000 ευρώ, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιούν τα σωματεία της ακριτικής πόλης για τις προπονήσεις τους και επιπλέον αξιοποιήθηκαν για τη διεξαγωγή της Τελικής Φάσης της Δ’ Κατηγορίας.

Τη διοίκηση της Ε.Γ.Ο. εκπροσώπησε επίσης στους αγώνες το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και Πρόεδρος της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. Νεκτάριος Κελεσίδης.

Share it