Search

Επισημοποίησε την συμφωνία με τη νέα ιδιοκτησία του Le Chalet για χρήση του προπονητικού ο ΑΟΞ!

Στην πλήρη επισημοποίηση της συνεργασίας με τη νέα ιδιοκτήτρια εταιρία «HERMES» για την εκμίσθωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου «Le Chalet» η διοίκηση του ΑΟΞ, όπως είχε αποκαλύψει στην αποκλειστική του συνέντευξη στο SA ο Τεχνικός Διευθυντής του συλλόγου Νίκος Κεχαγιάς

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Στο προπονητικό κέντρο του Le halet και πιο συγκεκριμένα τα 4 γήπεδα που είναι σε πολύ καλή κατάσταση θα χρησιμοποιούνται από τον ΑΟΞ για τις προπονήσεις τόσο της Ανδρικής ομάδας όσο και της Ακαδημίας του συλλόγου.

Μπορεί να είναι εικόνα γρασίδι

Αναλυτικά:

Ο Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης ανακοινώνει την συμφωνία του με την εταιρεία «HERMES» για την εκμίσθωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου «Le Chalet».
Ο Οργανισμός εκτιμώντας πώς σε προσωπικό, αθλητές και γονείς πρέπει να παρέχονται οι καλύτερες δυνατές συνθήκες για την φιλοξενία τους , προχώρησε στην συνεργασία με τον ξενοδοχειακό όμιλο που θα περιλαμβάνει την χρήση τεσσάρων γηπέδων , αποδυτηρίων, γραφείων , ιατρείων και περιβάλλοντες χώρους.
Το Le Chalet βρίσκεται σε απόσταση 8 χιλιομέτρων από το κέντρο της Ξάνθης και στους όμορφα διαμορφωμένους φιλόξενους χώρους του προσφέρει πισίνα, μπαρ και εστιατόριο. Ο ΑΟΞ ως ΠΑΕ φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις από το 2003 και η ιστορία μας δεν μπορεί παρά να συνεχιστεί.
Η διοίκηση ευχαριστεί τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «HERMES» Γραμματόπουλο Παναγιώτη και τον υπεύθυνο του ξενοδοχείου Δημοσθένη Τζιώρτζη για την συνεργασία τους.

Share it