Search

Τροπαιούχος αλλά και κατάκοπη

Κυριακή βράδυ γράφω τη στήλη και η Αλ Άχλι επέστρεψε στο θρόνο του Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά από πολύ μεγάλη μάχη, έφερε 1-1 μέσα στο Μαρόκο κόντρα στην Ουιντάντ και σε συνδυασμό με τη νίκη της 2-1 στο πρώτο ματς, σήκωσε την κούπα. 

Άξια κατάκτησε τον 12ο τίτλο στην ιστορία της, αλλά μέσα σε 48 ώρες, οφείλει να επιστρέψει στην πραγματικότητα του εγχώριου πρωταθλήματος. Εκεί όμως είναι σίγουρη πρωταθλήτρια και αυτό διότι ναι μεν είναι δεύτερη με 62 πόντους με πρώτη την Πίραμιντς που έχει 64, αλλά έχει 6 ματς λιγότερα (10 ως το τέλος του πρωταθλήματος). Έχει καθαρίσει με όλα τα ντέρμπι εκτός απ’ αυτό που έχει τώρα με την Πίραμιντς.

Διαβάστε επίσης: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για το πόκερ – Αναλυτικός οδηγός!

Η προσωρινά πρωτοπόρος Πίραμιντς, είναι στην καλύτερή της φάση στη σεζόν. Μαζί με το Κύπελλο (2 αγώνες) έχει 7 σερί νίκες, στοχεύοντας στα 4 ματς που απομένουν (βρισκόμαστε στην 30ή αγωνιστική), να εξασφαλίσει πόντους για να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Περιθώριο απωλειών έχει, αφού η Φιούτσερ είναι στην 3η θέση και στο -7. Τώρα πάντως θα υποδεχτεί την Αλ Άχλι και θα ψάξει «εκδίκηση» για την απώλεια του Σούπερ Καπ (στην παράταση) από τη νέα κάτοχο του Τσάμπιονς Λιγκ, αμέσως πριν ξεκινήσει το νικηφόρο σερί της. Σαφώς και έχει υψηλό κίνητρο νίκης.

Φυσικά πολύ νωρίς για ειδήσεις, αλλά η τροπαιούχος Αλ Άχλι σίγουρα θα πάει στο πολύ απαιτητικό αυτό ματς κατάκοπη (θα είναι το 3ο ματς σε 8 μέρες) και ενδεχομένως ξεφούσκωτη, αφού η πίεση του τελικού τράβηξε πάρα πολύ ενέργεια σε όλα τα επίπεδα. Δεν θα αποκλείσω το γεγονός ο προπονητής της να κάνει αρκετές αλλαγές, καθότι οι βασικοί παίκτες του είναι πολύ επιβαρυμένοι. Η Πίραμιντς βέβαια που δεν έχει τέτοια θέματα και είναι ξεκούραστη (αγωνίστηκε πριν από μία εβδομάδα), εκτιμώ πως έχει ευκαιρία νίκης.

Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr

Share it