Search

Ένα ιστορικό παιχνίδι, μια χρονιά μια κατηγορία για τον Άρη Πετεινού!

Πιο έτοιμος από ποτέ ο Άρης Πετεινού ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Κυριακή(11/6, 17:00 LIVE SA) την Δόξα Βώλακα σε ένα ιστορικής σημασίας παιχνίδι οπού θα κριθεί η άνοδος στην Γ’ Εθνική.

Ο Τάσος Νεοφυτίδης έχει στην διάθεση του όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές, και θα τους έχει όλους μαζί με την τελική αποστολή να ανακοινώνεται λίγο πριν την σέντρα. Άλλωστε άπαντες στον Πετεινό θέλουν με ενότητα και αποφασιστικότητα να πάνε σε ένα από τα πλέον ιστορικά ματς στην ιστορία του συλλόγου καθώς με νίκη η ισοπαλία οι πρωταθλητές Ξάνθης θα εξασφαλίσουν την παρουσία τους για πρώτη φορά στην Γ’ Εθνική.

Όλη η χρονιά των “κιτρινόμαυρων” κρίνεται σε αυτό το ματς με τους πρωταθλητές Ξάνθης να μην σκέφτονται καν την ισοπαλία και να είναι πανέτοιμοι να δώσουν αυτό τον σημαντικό αγώνα με μόνο στόχο την τρίτη εντός έδρας νίκη στην διαδικασία των μπαράζ ώστε να ολοκληρώσουν πανηγυρικά την χρονιά

Εντυπωσιακή αναμένεται η παρουσία και του φίλαθλου κόσμου της Ξάνθης που αναμένεται να δώσει βροντερό παρών στο γήπεδο και να στηρίξει τις προσπάθειες των παικτών του Άρη, ενώ στο πλευρό τους οι παίκτες του Άρη θα έχουν για ακόμα ένα εντός έδρας ματς τον Βασίλη Τοροσίδη.

Share it