Search

Στην Θράκη λίγο πριν τις εκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στη Θράκη θα βρεθεί για μια ακόμη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα βρεθεί στην περιοχή μια εβδομάδα πριν τις εκλογές, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα της περιοδείας του.

Στη Θράκη θα βρεθούν ωστόσο και άλλα στελέχη της ΝΔ τις επόμενες ημέρες, όπως η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Κωστής Χατζηδάκης, ο Τάσος Χατζηβασιλείου, ενώ αναμένεται και η παρουσία του Δημήτρη Αβραμόπουλου και του Χρήστου Σταϊκούρα.

Μέχρι στιγμής, επίσημα τις επισκέψεις αυτές έχει γνωστοποιήσει με ανακοίνωση της η ΔΕΕΠ Ροδόπης:

Στις 9 Ιουνίου η Ντόρα Μπακογιάννη. Στη συνέχεια ο πρώην υπουργός Κωστής Χατζηδάκης με τον Τάσο Χατζηβασιλείου.

Την τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές θα μας επισκεφτεί ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Κι έπονται επίσης οι πρώην υπουργοί Δημήτρης Αβραμόπουλος και Χρήστος Σταϊκούρας.

«Για το αναλυτικό πρόγραμμα θα ακολουθήσει έγκαιρη ενημέρωση. Δίνουμε τη μάχη όλοι μαζί για μια σταθερή Ελλάδα» το μήνυμα του προέδρου της ΝΔ Ροδόπης Γιάννη Τζαμπάζη.

Είναι σαφές ότι η επίσκεψη πρωτοκλασάτων στελεχών της ΝΔ, προεξάρχοντος του προέδρου στη Ροδόπη, έχουν σαφές στόχο την ενίσχυση των ποσοστών του κόμματος στο Ν. Ροδόπης, τον μοναδικό που ήταν «ροζ» στις προηγούμενες εκλογές.

Share it