Search

Παραδόθηκαν στο Γηροκομείο Κομοτηνής οι εισπράξεις του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης!(+video)

Για ακόμα μια χρονιά ο τελικός του κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης είχε χαρακτήρα γιορτής, καθώς τα έσοδα της αναμέτρησης δόθηκαν για την κάλυψη των αναγκών του Γηροκομείου Κομοτηνής.

Παρουσία του προέδρου της Ένωσης Δαμιανού Γαβριηλίδη , των προέδρων των σωματείων που συμμετείχαν στον τελικό κυπέλλου  Γεωργίου Μπασδάνη(Ελπίς Σαπών) και Μπάμπη Σακάρη(Πανθρακικος), των επιχειρηματιών Δημητριάδη και Σαπρανίδη προμηθευτών για τις ανάγκες του Γηροκομείου Κομοτηνής και του προέδρου του ΔΣ Γηροκομείου Κομοτηνής πατρός Δημητρίου Βασιλειάδη , πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Ένωσης .

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και κείμενο

Ο κ. Γαβριηλίδης αφού συνεχάρη τις ομάδες για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ανταπόκριση του κόσμου καθώς συγκεντρώθηκε το ποσό των 3.245 ευρώ και θα δοθεί σε υλικά για την ενίσχυση του Γηροκομείου Κομοτηνής. Ο πρόεδρος του Γηροκομείου πάτερ Δημήτρης Βασιλειάδης ευχαρίστησε τους ιθύνοντες της ΕΠΣ για την πρωτοβουλία και εξέφρασε την ανάγκη στήριξης της δομής από την τοπική κοινωνία.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Πανθρακικού κ. Χαράλαμπος Σακάρης επισήμανε δημόσια πως η ομάδα μας είναι στο πλευρό της κοινωνίας, εκφράζοντας την πεποίθηση του πως ο αθλητισμός δεν περιορίζεται στις 4 γραμμές του γηπέδου!

Share it