Search

Video: Με σημαντικές ειδήσεις η εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη του Νίκου Κεχαγιά στο SA LIVE

Μπήκε ένα από τα πλέον σημαντικά κομμάτια του πάζλ της επανεκκίνησης του αγωνιστικού ΑΟΞ με το Νίκο Κεχαγιά να αναλαμβάνει τον κομβικό ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή των αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου.

Ο νέος Τεχνικός Διευθυντής των αγωνιστικών τμημάτων του ΑΟΞ βρέθηκε στα στούντιο του Nova 93.1 στον “Αθλητικό Παλμό” powered by Sportsaddict.gr σε μια εφ’ όλης της ύλης κουβέντα με σημαντικές ειδήσεις και αποκαλύψεις για τον αγωνιστικό σχεδιασμό τόσο της Ανδρικής ομάδας όσο και των Ακαδημιών του ΑΟΞ.

Ο κ. Κεχαγιάς σε μια απολαυστική κουβέντα μίλησε ανοιχτά για όλα τα ζητήματα, ξεκαθάρισε τι ισχύει με το Νέστο και την αμισθί παρουσία του στον ΑΟΞ, τον σχεδιασμό του αγωνιστικού τμήματος και τις θέσεις του προπονητικού και τεχνικού τιμ του συλλόγου. Αλλά και τα πλάνα για την ενίσχυση της Ανδρικής ομάδας αλλά και το πως θα επαναλειτουργήσει η Ακαδημία του συλλόγου. Παράλληλα όπως γνωστοποίησε ο σύλλογος ήρθε σε συμφωνία με το Le Chalet εκεί οπού θα γίνονται οι προπονητής τόσο της Ανδρικής ομάδας όσο και της Ακαδημίας, και φυσικά πως η Ανδρική ομάδα θα αγωνίζεται στη φυσική του έδρα στο γήπεδο του ΑΟΞ εντός της πόλης

Share it