Search

Διπλό κορυφής για τον εξαιρετικό Ορέστη στο Σιδηροχώρι με MVP Λαζαρίδη!

Με το τρίποντο έφυγε από την έδρα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου ο Ορέστης Ορεστιάδας επικρατώντας 3-0. 

Με αυτή τη νίκη ο πρωταθλητής Έβρου είναι μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας με 7 βαθμούς μετά από 4 αγωνιστικές και στην επόμενη στροφή την Τετάρτη 31 Μαΐου στις 17:00 υποδέχεται την 2η Νίκη Ευκαρπίας. Πολυτιμότερος παίκτης για την ομάδα της Ορεστιάδας ο Γιώργος Λαζαρίδης με δύο γκολ και μία ασίστ.

Ο Ορέστης μπήκε καλύτερα από την αρχή της αναμέτρησης και είχε αρκετές καλές στιγμές για να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα αλλά ο Σοφούλης κράτησε το μηδέν μέχρι το 37′. Χαρακτηριστικές οι αποκρούσεις του στα πλασέ των Λιάνα και Λαζαρίδη, αλλά και σε ένα σουτ εκτός περιοχής από τον έμπειρο επιθετικό του Ορέστη. Στο 37′ ο Σταματόπουλος κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε εύστοχα ο Λαζαρίδης και έβαλε μπροστά στο σκορ τους Εβρίτες. Στο 43′ θα σημειωθεί η πρώτη καλή φάση για τη Δόξα στο ματς όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Σκουτέλια η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο β’ μέρος η ομάδα του Παναγιώτη Μυλωνά θα ψάξει ένα δεύτερο γκολ για να καθαρίσει το ματς και θα το πετύχει στο 60′ με σκόρερ τον Λαζαρίδη έπειτα από ασίστ του Ζούρκου. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων μετά από σέντρα του Λαζαρίδη, ο Τζελέπης θα πέτυχει το πρώτο του γκολ μετά τον τελικό Κυπέλλου Έβρου, διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.

Share it