Search

Κινείται για επιστροφή του Μίλαν Ράσταβατς στην Ελλάδα ο Αστέρας Τρίπολης!

Έναν… παλιό γνώριμο ετοιμάζεται να υποδεχθεί ο Αστέρας Τρίπολης! Ο λόγος για τον Μίλαν Ράσταβατς ο οποίος  ταξίδεψε στην Ελλάδα για να μιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδας για ενδεχόμενη επιστροφή του στον πάγκο των Αρκάδων.

Η διοίκηση των Αρκάδων επιθυμεί να δώσει τα κλειδιά στον Σέρβο τεχνικό, αφού γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα και θεωρείται ο νούμερο ένα άνθρωπος για να κάνει ένα… remake και να την οδηγήσει ξανά στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Ο πρώην τεχνικός της Ξάνθης, Μίλαν Ράσταβατς χαίρει της εκτίμησης των ανθρώπων του Αστέρα τόσο για τις προπονητικές του ικανότητες, όσο και για τον χαρακτήρα του και θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων τεχνικών που έχει περάσει από την ομάδα. Γι’ αυτό και οι Αρκάδες προσφέρουν στον 50χρονο προπονητή διετές συμβόλαιο (ως το καλοκαίρι του 2025) για να έχει τον κατάλληλο χρόνο να χτίσει τον… νέο Αστέρα.

Το ραντεβού των δύο πλευρών έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, με τις δύο πλευρές να μιλάνε για τα «θέλω» τους και το πώς θα χτιστεί η ομάδα της επόμενης, τουλάχιστον, χρονιάς.

Πλέον, στον Αστέρα Τρίπολης αναμένουν την απάντηση του Σέρβου τεχνικού, η οποία πιθανότατα θα δοθεί μέσα στις επόμενες 72 ώρες. Και όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές θα οδηγηθούν σε νέα συνεργασία, καλώς εχόντων των πραγμάτων. Μια μικρή αναμονή ακόμα…

Share it