Search

Αραούχο: “Καλύτερος παίκτης στην Ελλάδα ο Μάνταλος. Είναι ο αδελφός μου. Τον αγαπώ πολύ”

Μάνταλος και Αραούχο κλήθηκαν να μιλήσουν για τη στενή φιλία που τους δένει. Τα όσα είπαν ήταν πραγματικά συγκινητικά. Τόνισαν ότι «κόλλησαν» από την πρώτη στιγμή και με έναν μοναδικό τρόπο έχουν ξεπεράσει το πρόβλημα της επικοινωνίας καθώς ο Σέρχιο δεν μιλά αγγλικά και ο Πέτρος, ισπανικά.

Η κουβέντα ξεκίνησε από τον πανηγυρισμό στο γκολ στην Τούμπα: «Κανονικά είναι το ένα χέρι μόνο» είπε ο Μάνταλος και εξήγησε: «Είχε φύγει ο Σέρχιο και είτε κάναμε προετοιμασία, είτε παίζαμε. Μιλούσαμε και μου έλεγε ότι θέλει να έρθει πίσω. Ήταν εκείνη τη χρονιά που ήρθε αργά και εμείς παίζαμε. Δεν είχα βγει προς τα έξω αλλά μου έλεγε μάλλον έρχομαι. Παίζαμε στο ΟΑΚΑ και έκανα τον πανηγυρισμό. Το ένα χέρι στο μάτι. Μου είχε πει ότι θα έρθει και του απάντησα πως αν βάλω γκολ θα κάνω τον πανηγυρισμό». Ο Σέρχιο παρενέβη και είπε «ο πανηγυρισμός μας».

Για την ανάρτηση που έκανε για τον Μάνταλο: «Ξέρω ότι έχει υποφέρει και τι έχει περάσει. Παίζαμε άσχημα και χάναμε και όλος ο κόσμος έριχνε το φταίξιμο σε αυτόν. Όταν είμαστε μαζί πάντα το απολαμβάνω, φαίνεται λες και γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Ήρθε η ώρα να σταματήσει να υποφέρει. Το δικαιούται περισσότερο από τον καθένα».

Ο Ντέμης Νικολαΐδης ρώτησε πώς χτίστηκε αυτή η δυνατή φιλία: «Δεν ξέρω ακριβώς. Από την πρώτη στιγμή υπήρχε μια ωραία χημεία. Πάντα αυτό που λέω είναι πω δεν ξέρω πως με καταλαβαίνει γιατί δεν μιλάω Αγγλικά ούτε Ελληνικά» είπε ο Σέρχιο με τον Πέτρο να τονίζει: «Μιλάει (ελληνικά) αλλά ντρέπεται. Μπορεί να συνεννοηθεί. Είναι ερώτηση πολλών ανθρώπων πως συνεννοούμαστε. Αν για παράδειγμα θέλω να του πω βλέπεις εκείνο το καρεκλάκι θα καταλάβει. Θα με δει που θα κοιτάξω. Θα τα βρούμε δηλαδή και χωρίς λόγια. Γι αυτό λέω ότι ταιριάζουμε. Ο τρόπος που σκεφτόμαστε, ο τρόπος που συμπεριφερόμαστε. Είναι κάτι εκτός ποδοσφαίρου. Ταιριάζουν οι χαρακτήρες μας, τα θέλω μας, τι μας αρέσει να κάνουμε».

«Για εμένα είναι ο αδελφός μου και τον αγαπώ πολύ» απάντησε ο Σέρχιο Αραούχο.

Share it