Search

Πρεμιέρα με 2 χρυσά και 1 χάλκινο στο Εθνικό πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών ο ΝΟ Αλεξανδρούπολης

Με απολογισμό 2 χρυσά και 1 χάλκινο μετάλλιο ολοκληρώθηκε η 1η μέρα του Εθνικού Πρωταθλήματος Κολύμβησης στο ΟΑΚΑ για το Ναυταθλητικό Όμιλο Αλεξανδρούπολης.

Αναλυτικά:

Πρωταθλητής Ελλάδος ΑΝΔΡΩΝ στα 100μ πεταλούδα ο ΚΟΥΓΚΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΝΟΑ

Πρωταθλητής Ελλάδος ΑΝΔΡΩΝ στα 200μ. Μικτή Ατομική ο ΓΙΟΥΡΤΖΙΔΗΣ ΔΑΝΙΗΛ του ΝΟΑ.

Χάλκινο μετάλλιο για την σκυτάλη του ΝΟΑ στα 4×100μ Ελεύθερο με τους : ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΧΡΗΣΤΟ, ΚΟΥΓΚΟΥΛΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ, ΒΑΡΣΑΜΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, ΒΟΛΤΕΖΟ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟ.

Στην βαθμολογία Ανδρών ο ΝΟΑ την πρώτη ημέρα βρίσκεται στην 3η θέση.

Στα 100μ πεταλούδα ο ΒΟΛΤΕΖΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ κατέλαβε την 4η θέση στον μεγάλο τελικό, ο ΒΑΡΣΑΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ κατέλαβε την 19η θέση στα προκριματικά, ο ΓΚΕΚΑΣ ΛΑΖΑΡΟΣ κατέλαβε την 38η θέση και η ΤΖΙΩΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑ την 20η θέση.

Στα 50μ. πρόσθιο ο ΜΟΥΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ κατέλαβε την 7η θέση στον μεγάλο τελικό, ο ΡΕΤΣΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ κατέλαβε την 2η θέση στον μικρό τελικό κσι ο ΚΑΣΣΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ κατέλαβε την 6η θέση στον μικρό τελικό.

Στα 50μ. ύπτιο η ΚΙΡΤΣΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ-ΜΑΡΙΑ κατέλαβε την 1η θέση στον μικρό τελικό και ο ΓΚΕΚΑΣ ΛΑΖΑΡΟΣ κατέλαβε την 30η θέση.

Η σκυτάλη του ΝΟΑ 4×100μ mixed ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ κατέλαβε την 4η θέση με τους: ΚΙΡΤΣΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ-ΜΑΡΙΑ, ΜΟΥΤΣΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, ΚΟΥΓΚΟΥΛΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ και MERIJAI NIKOL.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές-τριες και σε όλους τους συντελεστές της δημιουργίας αυτής της ομάδας.

Συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά και στον προπονητή Κώστα Χατζηπέτρου.

Share it