Search

Κοντά στον πολίτη με ενωτικό μήνυμα ο Σπύρος Τσίλιγγιρης κατά την επίσκεψη του σε οικισμούς του Τοπείρου!(+photos)

Διήμερο με επισκέψεις στους κατοίκους των οικισμών Τυμπάνου, Τοξοτών, Θαλασσιάς, Αγίου Αθανασίου, Ευλάλου, Νέου Ολβίου, Δέκαρχου Αβάτου, Μαγγάνων, Παλαιού Αβάτου, Δασοχωρίου και Ερασμίου είχε ο Βουλευτής Ξάνθης, Σπύρος Τσιλιγγίρης

Ο Βουλευτής Ξάνθης της Νέας Δημοκρατίας που θα είναι εκ νέου υποψήφιος έγινε δεκτός με μεγάλη θέρμη και αποδοχή από τους κατοίκους των οικισμών του Δήμου Τοπείρου,  επισκέφτηκε όμορφα χωριά του κάμπου και συνομίλησε με τους κατοίκους των οικισμών.

Συνομίλησαν τόσο  για τους νέους στόχους ανάπτυξης της περιοχής  όσο και  για αυτά που κατάφεραν ήδη μαζί.

Έχοντας βρεθεί συνεχώς κοντά τους τα τελευταία τέσσερα χρόνια  ο Σπύρος Τσιλιγγίρης έχει αποδείξει τη διαχρονική στήριξή του στα προβλήματά τους , την αγάπη του για τον τόπο κι έχει κερδίσει επάξια την  εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του .  

Ο Σπύρος Τσιλιγγίρης με ανάρτησή  του ευχαρίστησε θερμά όλους όσους τον στήριξαν και συνεχίζουν να τον στηρίζουν  και δίνουν  το δυνατό και ξεκάθαρο μήνυμα ότι συνεχίζουν μαζί του.

Δείτε στιγμές από την θερμή υποδοχή που έτυχε ο Ξανθιώτης Βουλευτής στους παρακάτω συνδέσμους:

Και την Κυριακή το πρόγραμμα του Βουλευτή Ξάνθης είναι γεμάτο, καθώς θα επισκεφτεί τους οικισμούς Νέου & Παλιού Ζυγού, Φελώνης, Πετεινού, Διομήδειας και Μέλισσας

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Κυριακή 7 Μαίου 6:30μ.μ. Νέο & Παλαιό Ζυγό 7:00μ.μ. Φελώνη 7:30μ.μ. Πετεινό 8:00μ.μ. Διομήδεια 8:30μ.μ. μ.μ. Μαγικό 9:00μ.μ. Μέλισσα Σπύρος Τσιλιγγίρης ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ π.e ΞΑΝΘΗΣ NA ΝΕΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ NEA ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ÎΙΠÎΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ"

Share it