Search

Με Αθήνα στα προημιτελικά η Μεικτή Κ14 της ΕΠΣ Έβρου

Η ΕΠΣ Αθηνών θα είναι η αντίπαλος της Μεικτής Κ14 της ΕΠΣ Έβρου στα προημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. 

Οι Αθηναίοι επικράτησαν 3-0 της ΕΠΣ Αχαΐας και θα υποδεχθούν τον Έβρο σε ημερομηνία που θα ορίσει σύντομα η ΕΠΟ. 

Οι νικητές όπως αναφέρει το sportfmpatras, ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και οι παίκτες του Διονύση Βαλσαμή παρά το γεγονός ότι πάλεψαν, δεν κατάφεραν ούτε να σκοράρουν, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά φέτος, ενώ αυτή ήταν και η πρώτη του φετινή ήττα που αποδείχθηκε και μοιραία.

Να σημειωθεί, πως η απουσία του πρώτου σκόρερ της Μικτής Αχαϊας, Αγγελόπουλου λόγω τραυματισμού στοίχησε αρκετά από όσο περιμέναμε, διότι επιθετικά δεν προέκυψαν πολλές φάσεις για τους Αχαιούς.

Στο 13′ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με στημένη φάση και σκόρερ τον Ορφανό που δοκίμασε μακρινό σουτ με την μπάλα να παίρνει περίεργα φάλτσα και να καταλήγει στο Γ της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Αρβανίτη.

Στο 49′ κόρνερ του Ορφανού, ο Ποντίκης που αγωνίζεται στην ΑΕΚ, όπως και άλλα τέσσερα παιδιά της ΕΠΣ Αθηνών (!), έκανε το πλασέ μέσα στην περιοχή και έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του (0-2).

Στο 70′ ο ρέφερι Ζυγας από την Αιτωλοακαρνανία θα μπορούσε να υποδείξει πέναλτι υπέρ της Αχαϊας μετά από χέρι του Διαβάτη στην περιοχή, αλλά στο 73′ υπέδειξε την εσχάτη των ποινών (σ.σ. μάλλον μόνο ο ίδιος είδε παράβαση), για την Αθήνα, με εκτελεστή τον Στεργιανόπουλο που διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΑΧΑΪΑ (Δ. Βαλσαμής): Αρβανίτης, Φαρδέλλας, Αγγελής (74′ Τσιρίνης), Σταθόπουλος, Χαλιώτης, Τούφας, Παπαερυθυμίου (60′ Γασπαρινάτος), Τσεκούρας, Παπαλεξόπουλος (50′ Παπαδόπουλος), Μπούρδος, Παπακωνσταντίνου (41′ Παλαιολογόπουλος).

ΑΘΗΝΑ: Βαζιντάρης, Ζιούβας (41′ Στεργιανόπουλος), Ορφανός, Αρχοντίδης, Διαβάτης, Γιώτης (68′ Θεοδωρακόπουλος), Γεωργίου (75′ Γκίνης), Αρμάος (75′ Χριστοδούλου), Ποντίκης, Ζούμπος (60′ Μαρίνος), Νοητάκης.

Share it