Search

Με πλούσιες εμπειρίες και καλή παρουσία οι Θρακιώτες στην πρωτιά της Κ14 του Αστέρα Τρίπολης! (+pics)

Η ομάδα Κ14 του Αστέρα Τρίπολης κατέκτησε την πρώτη θέση στο 17ο τουρνουά ποδοσφαίρου παιδικών ομάδων ”Αποστόλης Γκαραγκάνης” που διεξήχθη στα Τρίκαλα, με έντονο Θρακιώτικο χρώμα.

Πιο συγκεκριμένα η Ακαδημία του Άρη Πετεινού που έχει ανοίξει εξαιρετικό δίαυλο επικοινωνίας με τους Αρκάδες και τον Υπεύθυνο της Ακαδημίας του Αστέρα, Χρήστο Νικολάου (τον βλέπετε στην φωτογραφία κάτω με τον Υπεύθυνο της Ακαδημίας του Άρη, Σάκη Δελή) και μετά την μεταγραφή των αδερφών Νικολόπουλο και το καλοκαίρι του Πασχάλη Μουχτάρη οι Αρκάδες κάλεσαν ακόμα δύο ταλαντούχα παιδιά της Ακαδημίας του Πετεινού ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλοι.

Ο λόγος για τον Διαμαντή Ιωάννου που είναι γεννημένος το 2009 αλλά και ο Ζαχαρίας Διαμαντής (τους βλέπετε στην φωτο κατω) γεννημένος το 2010 που είχαν πολύ καλή παρουσία. Να σημειώσουμε πως και οι δύο άφησαν πολύ καλές πρώτες εντυπώσεις  και σίγουρα με την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία του Πετεινού είναι σίγουρο πως θα τους δοθούν αρκετές ευκαιρίες για το μεγάλο βήμα τόσο τους συγκεκριμένους δύο αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά της Ακαδημίας που θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν ανάλογες προσκλήσεις από ΠΑΕ.

Πέρα όμως από τα δύο του Πετεινού το παρών έδωσε και ο νεαρός Καραμανίδης (φωτο κάτω με Ιωάννου και Διαμαντή, αλλά και τελευταία με τον πρώην συμπαίκτη του στις Ακαδημίες του ΑΟΞ Ιωάννου) με καταγωγή από την Θάσο που αγωνιζόταν στα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης και από το καλοκαίρι βρέθηκε στις Ακαδημίες του Νέστου Χρυσούπολης, όπως και ο νεαρός Εβρίτης γκολκίπερ Τσομπανίδης

Οι κιτρινομπλέ στον δρόμο για τον τελικό έπαιξαν τρία παιχνίδια με απολογισμό δύο νίκες και μία ισοπαλία. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ επικράτησε με 3-0 του Εδεσσαϊκού και με 7-1 του Ατρόμητου Πτολεμαίου, ενώ στο τρίτο κατά σειρά παιχνίδι με τον Α.Ο. Δήμητρα – Απόλλων Τρικάλων αναδείχθηκε ισόπαλος με 0-0. Στον μεγάλο τελικό οι Αρκάδες επικράτησαν με 3-1 του Α.Ο. Δήμητρα Γιαννούλη και κατέκτησαν την πρώτη θέση

Share it