Search

Άρεσε παρά την ήττα ο Άρης Αβάτου που έγραψε ιστορία με τη πιο νεανική ενδεκάδα της Γ’ Εθνικής!

Τη πιο νεανική ενδεκάδα της ιστορίας του και μια από τις πλέον νεανικές της Γ’ Εθνικής παρατάχθηκε στο τελευταίο ματς της χρονιάς ο Άρης Αβάτου με τον ποιο μεγάλο της ενδεκάδας που επέλεξε ο Κώστας Μπεδρελής να είναι 22 ετών(!) και πιο συγκεκριμένα αυτοί ήταν οι Δήμος Τενεκές και Γιάννης Λεωντσάκος

Οι “κιτρινόμαυροι” σε ένα ματς με λίγες καλές στιγμές γνώρισε την ήττα με 1-0 στ Μηχανιώνα από τον Ποσειδώνα έχοντας όμως πολύ καλή παρουσία με δοκάρι σε κεφαλιά του Τενεκέ και μια μεγάλη στιγμή με Αναγνωστόπουλου.

Στο πρώτο μέρος το ματς δεν είχε κάτι αξιοσημείωτο με ελάχιστες φάσεις ουσίας, άλλωστε και οι δύο ομάδες είχαν αρκετές διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα τους μια και δεν υπήρχε μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο.

Στην επανάληψη η ομάδα του Αβάτου μπήκε πολύ δυνατά και στο 48′ άγγιξε το γκολ όμως η κεφαλιά του Τενεκέ σταμάτησε στο δοκάρι των γηπεδούχων.

Στο 70′ στην πρώτη μεγάλη στιγμή της Μηχανιώνας ο Ξανθόπουλος με ωραίο σουτ νίκησε τον Ιωαννίδη για το 1-0. Η ομάδα της Ξάνθης προσπάθησε να απαντήσει άμεσα όμως η προσπάθεια του Αναγνωστόπουλου στο 76′ πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Καζουλίδη. Η τελευταία καλή φάση του αγώνα ανήκε στους γηπεδούχους με τον Τσακιρίδη να μην προλαβαίνει την μπάλα στο γύρισμα του Αλτιντζή στο 79′.

Χειροποίητα σουβλάκια, κεφτεδάκια όλα στα κάρβουνα.
Ο καλύτερος πατσάς στην πόλη κάθε μέρα από 08:00 έως 12:00.
Για τηλεφωνικές παραγγελίες: 6972602804, 2541078897

Το φινάλε του πρωταθλήματος βρίσκει τον Άρη Αβάτου στο 8η θέση με 41 βαθμούς με τους “κιτρινόμαυρους” για ακόμα μια σεζόν να καταφέρνουν εντός γηπέδου να εξασφαλίσουν την παραμονή του έχοντας μάλιστα ένα από τα πλέον νεανικά ρόστερ στην κατηγορία, με το νεανικό σύνολο του Κώστα Μπεδρελή να κερδίζει σπουδαίες εμπειρίες και δεδομένα τη νέα χρονιά θα έχουν ακόμα καλύτερη παρουσία.

Πολύ καλή σεζόν για τον Ποσειδώνα που ολοκλήρωσε την χρονιά από την 3η θέση με 53 βαθμούς. 

ΠΟΣΕΙΔΩΝ Ν. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ(Ν. Νεντίδης): Καζουλίδης, Πάνος, Καλλίδης (58′ Τόσκος), Λαγόντζος, Πάτρας, Τεμερτζόγλου, Κωστίκος, Ξανθόπουλος, Ξιφιλίνος (65′ Αλτιντζής), Μυλόπουλος, Τσακιρίδης.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Κ. Μπεδρελής): Ιωαννίδης, Τενεκές, Παναγιωτίδης(46′ Ψεμματάς), Αναστασιάδης(83′ Μπαμπαλής), Λεωντσάκος, Ερτορούλ, Καραμανίδης, Αναγνωστόπουλος, Αγροκώστας Δ.(83′ Αϊβαλή), Θεοδωρόπουλος(62′ Αλαγκιοζίδης), Γκαρνέτας(62′ Τζαλίλης)

Share it