Search

Ο ΑΟΞ γύρισε σελίδα και κάνει επανεκκίνηση μέσα από τον Ερασιτέχνη! Το νέο Διοικητικό σχήμα που φέρνει ξανά ελπίδα στους φιλάθλους(+pics, video)

Παρουσία αρκετού κόσμου, και ανθρώπων που μπορεί να μην είχαν δικαίωμα ψήφου όμως έδωσαν δυναμικό παρών για να δείξουν πως είναι κοντά στη νέα προσπάθεια, πραγματοποιήθηκαν παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη ΑΟΞ

Μετά το πέρας της διαδικασίας που έγινε χωρίς προβλήματα οι φίλαθλοι της ομάδας το γιόρτασαν με καπνογόνα και συνθήματα, δεχόμενοι και της επευφημίες των οδηγών που περνούσαν από εκείνο το σημείο όπως και πεζών με το “Πάμε ΑΟΞΑΡΑ” να ακούγεται διαρκώς.

Ο ενθουσιασμός των φίλων της ομάδας είναι διάχυτος καθώς βλέπουν πως μετά από έναν χρόνο απουσίες έστω και μέσω του τοπικού πρωταθλήματος δίνεται η δυνατότητα μέσα από τον Ερασιτέχνη ο ΑΟΞ να κάνει επανεκκίνηση με έντονη την στήριξη των οπαδών αλλά και όλης της τοπικής κοινωνίας της Ξάνθης. Δεν είναι λίγο άλλωστε πως από τον χώρο πέρασαν τόσο ο Δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης όπως και οι ηγέτες της Αντιπολίτευσης του Δήμου, Σάββας Μελισσόπουλος και Πασχάλης Λύρατζης για να εκφράσουν την συμπαράσταση τους στο νέο ξεκίνημα του ιστορικού συλλόγου.

Μετά την εκλογική διαδικασία ο νέος Πρόεδρος, Κωνσταντίνος Ψωμάς(φωτο πανω) αφού ευχαρίστησε άπαντες για την παρουσία τους έκανε γνωστό πως από την επόμενη εβδομάδα όταν και θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Δ.Σ. που εξελέγη θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις ώστε να ανοίξει η εγγραφή και για νέα μέλη ώστε να μπουν στον ερασιτέχνη όλοι όσοι θέλουν να στηρίξουν το νέο ξεκίνημα, και εφόσον προχωρήσουν όλα ομαλά θα μπουν στην τελική ευθεία οι διαδικασίες για την εγγραφή του ΑΟΞ στο Αθλητικό ηλεκτρονικό μητρώο της Γ.Γ.Α. για να μπορέσει η ομάδα να δηλωθεί στο τοπικό. Όλα αυτά φυσικά εφόσον παρέλθει το διάστημα που απαιτείται χωρίς να γίνει ένσταση, κάτι που όπως τονίστηκε επανειλημμένα θα είναι εχθρική κίνηση κατά του ΑΟΞ και της ύπαρξης του και κανείς δεν πιστεύει οτι μπορεί κάποιος Ξανθιώτης να πράξει κάτι τέτοιο…

Στο νέο Διοικητικό σχήμα του Ερασιτέχνη είναι δεδομένη η αγάπη πάνω απ’ όλα για τον ΑΟΞ με ανθρώπους που είναι γνωστοί για την αγάπη τους στον σύλλογο και αποφασισμένοι να προσφέρουν τα μέγιστα για να μπορέσει ο ΑΟΞ να ξαναμπεί στις ζωές των ξανθιωτών. Νέοι άνθρωποι με πολύ όρεξη, μεράκι και όραμα για τον ΑΟΞ και μαζί με όλο το φίλαθλο κοινό της ομάδας που θα ενταχθεί στη συνέχεια στον Ερασιτέχνη όλοι ενωμένοι να βάλουν το λιθαράκι τους ώστε σύντομα ο ιστορικός σύλλογος της Ξάνθης να επιστρέψει με σταθερά βήματα εκεί που ανήκει.

Αναλυτικά τα νέα Μέλη της Διοίκησης του Ερασιτέχνη ΑΟΞ που εκλέχθηκαν μεσά από την εκλογική διαδικασία είναι:

Πρόεδρος

Κωνσταντίνος Ψωμάς

Σύμβουλοι:

Αλέξανδρος Γιαλάογλου

Ηλίας Μπουναρτζής

Απόστολος Κιολείδης

Παύλος Δάγκας

Αναπληρωματικό μέλος:

Μιχαηλ-Χρυσοβαλάντης Ρεκάρης

Εξελεγκτική επιτροπή:

Δημήτριος Βούλκος

Ελευθέριος Κασαπίδης

Σπυρίδων Παπαναστασίου,

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

Share it