Search

Το photostory από τη νίκη τίτλου του Άρη Πετεινού κόντρα στον Φίλιππο Δροσερού και τα πανηγύρια των πρωταθλητών της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης!

Με τον Άρη Πετεινού να κερδίζει τον Φίλιππο Δροσερού και μια στροφή πριν το φινάλε του πρωταθλήματος να αναδεικνύεται πρωταθλητής της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης διεξήχθη η 25η αγωνιστική.

Η ομάδα του Πετεινού κατέκτησε τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο της κερδίζοντας τον Φίλιππο με 3-0 και εξασφάλισε τον τίτλο, σε ένα ματς που οι “κιτρινόμαυροι” μπήκαν πολύ δυνατά και πολύ νωρίς έβαλαν τις βάσεις για να “καθαρίσουν” τη νίκη με τον Ραφαήλ Μελισσόπουλου να ανοίγει το σκορ μόλις στο 7′ ενώ στο 10′ ο Γιάννης Χριστοφορίδης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του έχοντα και δοκάρι στη συνέχεια σε σουτ του δεύτερου. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 53′ ο Άγγελος Τουρατζίδης.

Μετά το τέλος του αγώνα και κάτω από δυνατή βροχή οι παίκτες του Άρη πανηγύρισαν με την ψυχή τους την εξασφάλιση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος. Μετά τα πανηγύρια ακολούθησε τραπέζι σε μαγαζί του Πετεινού με άπαντες στον σύλλογο να στρέφουν την προσοχή τους αρχικά στον προημιτελικό του Κυπέλλου για να υπερασπιστούν τον τίτλο τους και παράλληλα να προετοιμαστούν ιδανικά για τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική

Δείτε στιγμές από τον αγώνα του Άρη Πετεινού με τον Φίλιππο Δροσερού ΕΔΩ

Δείτε ΕΔΩ στιγμές από τα πανηγύρια των παικτών του Άρη Πετεινού για την κατάκτηση του τίτλου

Share it