Search

Δίνουν τα χέρια Αλεξανδρούπολη FC και Σίμος Ορφανίδης

Πολύ κοντά στο να εμπλακεί στα διοικητικά της Αλεξανδρούπολης FC βρίσκεται ο Σίμος Ορφανίδης.

Όπως ανακοίνωσε χαρακτηριστικά η ομάδα στα social media, «ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Βέροιας και Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Σίμος Ορφανίδης είναι έτοιμος να εμπλακεί στα διοικητικά δρώμενα της Αλεξανδρούπολης FC».

Μάλιστα έχει υπάρξει ήδη συνάντηση του κ. Ορφανίδη με τον πρόεδρο της εβρίτικης ομάδας Αλέκο Πατσιώρα, ενώ στόχος της Αλεξανδρούπολης είναι παρά τον φετινό υποβιβασμό από την Γ’ Εθνική, να επιστρέψει κατευθείαν τη σεζόν 2024-25 και να χτίσει τις βάσεις για να μείνει για πολλά χρόνια στις εθνικές κατηγορίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσέγγιση του κ. Ορφανίδη έγινε μέσω του Τεχνικού Διευθυντή της Αλεξανδρούπολης Παύλου Καρατίδη, ο οποίος είχε περάσει από τον Άρη και γνωρίζεται καλά με τον πρώην αντιπρόεδρο των «κιτρινόμαυρων».

Υπενθυμίζεται ότι ο Σίμος Ορφανίδης ήταν στενός συνεργάτης του προέδρου του Άρη Θοδωρή Καρυπίδη και υπήρξε αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. της ομάδας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Μια πολύ μεγάλη εξέλιξη για την ομάδα μας καθώς ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Βέροιας- Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Σίμος Ορφανίδης είναι έτοιμος να εμπλακεί στα διοικητικά δρώμενα της Αλεξανδρούπολης FC.

Ο επιτυχημένος Βορειοελλαδιτης επιχειρηματίας που επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί στην πόλη μας, μαζί με τον πρόεδρο της ομάδας κ.Αλεκο Πατσιώρα οραματίζονται μια ισχυρή ομάδα που θα δημιουργηθεί από το καλοκαίρι για τις μεγάλες εθνικές κατηγορίες σε βάθος χρόνου.

Οι επαφές είναι στο τελικό στάδιο και ο ίδιος εκτός απροόπτου θα δώσει το παρων στον τελικό κυπέλλου με τον Ορέστη Ορεστιάδας που έχει οριστεί 6 Μαΐου…»

Share it