Search

Με «χρυσό» γκολ του Κεραμίτση κυπελλούχος Ιταλίας η ομάδα Νέων της Ρόμα!

Κούπα για την Ρόμα με σφραγίδα… θρακιώτικη!

Η ομάδα Νέων των τζαλορόσι αναμετρήθηκε με την αντίστοιχη της Φιορεντίνα στον τελικό του Coppa Italia Primavera, με το φινάλε να βρίσκει την ομάδα της αιώνιας πόλης να πανηγυρίζει το τρόπαιο στο “Αρέκι” του Σαλέρνο χάρη στον Εβρίτη στην καταγωγή Δημήτρη Κεραμίτση που αγωνίστηκε ως βασικός και έκανε το 2-1 στο 115ο λεπτό, λίγο πριν το φινάλε της παράτασης.

Υπενθυμίζεται ότι ο αμυντικός της Ρόμα γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη αλλά από την πλευρά του πατέρα του κατάγεται από τον Έβρο και συγκεκριμένα από την Λεπτή της Ορεστιάδας.

Δείτε το γκολ του:

 

Ο τελικός δεν είχε γκολ στο 90λεπτο και οδηγήθηκε στην ημίωρη παράταση, με τους Ρωμαίους να ανοίγουν το σκορ στο 92′ με πλασέ του Πιζιτάνο και τους βιόλα να ισοφαρίζουν πέντε λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Κράστεφ, για να έρθει η λύτρωση για τους πρωτευουσιάνους στο 115′.

Στο χρονικό αυτό σημείο έγινε σέντρα από τα δεξιά και ο Κεραμίτσης πετάχτηκε εντυπωσιακά στο ύψος της μικρής περιοχής για να πάρει την κεφαλιά, με τον 18χρονο Εβρίτη σέντερ μπακ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και να γράφει το τελικό 2-1, χαρίζοντας έτσι το τρόπαιο στην Ρόμα.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Share it