Search

Αποχαιρέτησε την Γ’ Εθνική μετά απο 7 χρόνια με ήττα στην Δράμα από την Δόξα ο Ορφέας Ξάνθης

Με βαριά ήττα 6-0 αποχαιρέτησε την Γ’ Εθνική κατηγορία ο Ορφέας Ξάνθης που μετά από μια γεμάτη εφταετία στην τρίτη τη τάξει Εθνική κατηγορία, έχοντας και μια κατάκτηση του πρωταθλήματος, επιστρέφει τα τοπικά.

Σε ένα παιχνίδι που ο Μπάμπης Χατζημεστής έδωσε την μεγάλη ευκαιρία στον 15χρονο γκολκίπερ Δημήτρη Χατζηνικολαίδη, το ξεκίνημα δεν ήταν καθόλου καλό και μόλις στο 7′ πήραν προβάδισμα με ατομική ενέργεια και τελείωμα του Ρούτση.

Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο ο Κυριακίδης με σουτ εντός περιοχής έκανε το 2-0, ενώ στο 25′ μετά από σέντρα του Φραγκούλη  ο Χρήστος Ιορδανίδης με κεφαλιά σκόραρε για το 3-0.

Στην συνέχεια ο Δημήτρης Κυριακίδης με δύο εύστοχα χτυπήματα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0. Αρχικά στο 40′ σε χέρια του Παπαστεφάνου και στο 86′ σε μαρκάρισμα του Κουτσού. Το τελικό 6-0 διαμορφώθηκε στο 90′ ξανά με σκόρερ τον Δημήτρη Κυριακίδη με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν για τον Ορφέα Ξάνθης που πλέον ρίχνει το βάρος στο Κύπελλο ΕΠΣ Ξάνθης, κοιτώντας με ενδιαφέρον και ενδεχόμενη αναδιάρθρωση που μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα. Απο την άλλη η Δόξα του ξανθιώτη Γιάννη Αποστολίδη έχει μπροστά της το τοπικό ντέρμπι με τον Πανδραμαϊκό για την τελευταία αγωνιστική μιας δύσκολης χρονιάς που τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο για τους “μαυραετούς”

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Τικόζογλου με βοηθούς τους Χατζηβασιλείου και Φακανά της ΕΠΣ Μακεδονίας

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ(Γιάννης Αποστολίδης): Κολιοφούκας, Φραγκούλης (46′ Στάικος), Παπαϊωάννου, Αγιώτης, Ιωσηφίδης(74′ Σ.Κυριακίδης), Ρούτσης(74′ Κυριαζής), Πιτσόλης, Θεοδοσιάδης(63′ Γεωργηεφένδης), Κυριακίδης Δημ. Ανθουλάκης, Ιορδανίδης Χρ(63′ Χατζηδημητρίου).

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ(Μπάμπης Χατζημεστής): Χατζηνικολαϊδής, Χακή Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Παπαστεφάνου(74′ Αμανατίδης), Καλαϊτζόπουλος, Σωτηράκογλου, Ιωαννίδης, Κουτσός, Κουκουρίγκος(62′ Μπογιατζίδης), Τσάκαλος(62′ Κόντο), Πασχαλάκης.

Share it