Search

Με άνετο τρίποντο στην Λάρισα έκλεισε την σεζόν στην Α2 η Νίκη Αλεξανδρούπολης

Επικρατώντας 3-0 του Φιλαθητικού Λαρισαϊκού στην Θεσσαλία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για την φετινή σεζόν στην Α2 εθνική κατηγορία η Νίκη Αλεξανδρούπολης.

Αυτή ήταν η 7η νίκη για τη Νίκη φέτος, με την ομάδα του Έβρου να τερματίζει στην 9η θέση με 23 βαθμούς και να περιμένει πλέον να δει τι θα συμβεί στα play out της Pre League για να μάθει αν παραμένει στην κατηγορία ή υποβιβάζεται.

Κάπου εδώ αξίζει να σημειωθεί, ότι ακόμα και αν η Νίκη υποβιβαστεί, υπάρχει το σενάριο σύμφωνα με πληροφορίες του SportsAddict, την επόμενη σεζόν η ΕΟΠΕ να αυξήσει τους ομίλους της Α2 λόγω του υπέρογκου κόστους των ταξιδιών για τις ομάδες και έτσι κάποιες από τις αυτές που επρόκειτο να υποβιβαστούν φέτος, να είναι και του χρόνου στην κατηγορία. Αυτό βέβαια είναι πολύ νωρίς ακόμα για να το πει κάποιος με βεβαιότητα.

Ήταν πάντως μία δύσκολη χρονιά για Νίκη με τα πράγματα να μην πηγαίνουν όπως τα ήθελαν οι άνθρωποι της ομάδας και το μόνο σίγουρο είναι ότι όπου και να αγωνίζεται την επόμενη σεζόν η ομάδα, θα χρειαστεί πολύ δουλειά και προσπάθεια σε όλους τους τομείς για να επιστρέψει στα επίπεδα που μας είχε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια.

Τα σετ: 0-3 (11-25, 11-25, 22-25).

Share it