Search

Με 20άδα στο τελευταίο παιχνίδι στην έδρα της στην Γ’ Εθνική η Αλεξανδρούπολη

Τον τελευταίο της αγώνα στο “σπίτι” της για την φετινή σεζόν στην Γ’ Εθνική δίνει η Αλεξανδρούπολη FC την Κυριακή 23 Απριλίου στις 16:00.

Οι Εβρίτες υποδέχονται το Νέστο Χρυσούπολης για την 29η και προτελευταία αγωνιστική του 1ου ομίλου με στόχο να αποχαιρετήσουν τον κόσμο τους με μία καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η Αλεξανδρούπολη μάλιστα σε ανακοίνωση της απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους της να βρεθούν στο γήπεδο καθώς αυτός θα είναι ο τελευταίος εντός έδρας αγώνας της ομάδας στη Γ’ Εθνική αφού μετά από 4 χρόνια παρουσίας σε αυτήν υποβιβάζεται.

Μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Καλούμε όλους τους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο, να σταθούν δίπλα στους ποδοσφαιριστές και να χειροκροτήσουν τον προ τελευταίο αγώνα (έπειτα από 4 χρόνια παρουσία της ομάδας στην Γ Εθνική) της ομάδας αποχαιρετώντας την κατηγορία με ψηλά το κεφάλι!!!!»

Η αποστολή της ομάδας:

Μπόγλου, Κασκαντάμης, Δορουγιδένης, Τζατζανάς, Παπαγεωργίου, Τσιεγγελίδης, Τσιτσεκίδης, Πατσιώρας Κ.,  Πατσιώρας Α., Πατσιώρας Α., Μαλτέζος, Σωτηράκης, Μουρατίδης, Ράλλης, Γκαϊδατζής, Τοπάλι, Ντέμπροβα, Παπάζογλου, Κυριζάκης, Τσίγκας.

Share it